"Όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε την καλαθόσφαιρα"(VIDEO)

Με αφορμή την διεξαγωγή του 2ου 3on3 Basketball Tournament στις 15-16 Αυγούστου στην Μαρίνα της Αγίας Νάπας πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία οι διοργανωτές έδωσαν στην δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες για το τουρνουά.


Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στην Murphy's Pub, Bar and Grill εκ των χορηγών της διοργάνωσης και το παρών τους έδωσαν οι Νικόλας Κωνσταντίνου και Δημήτρης Θεοδώρου καθώς επίσης και ο Μιχάλης Φουντεδάκης ο οποίος θα αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι του τουρνουά.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δημήτρης

Θεοδώρου ο οποίος στάθηκε στην σημασία του τουρνουά τονίζοντας: "Κοινός στόχος όλων μας, διοργανωτών και συμμετεχόντων, η καλύτερη δυνατή προώθηση του αθλήματος καλώντας μικρούς και μεγάλους να αγκαλιάσουν το άθλημα του Μπάσκετ.
Παράλληλα το 2ο 3 on3 Basketball Tournament θέτει γερές βάσεις για καθιέρωση του αθλήματος σαν θεσμός προάγοντας παράλληλα το αθλητικό ιδεώδες και προτρέπει τους νέους να ασχοληθούν με το άθλημα του Μπάσκετ.
Μαζί μας και φέτος ο Μαικ Φουντεδάκης και Γιάννης Θεολογίτης οι οποίοι και θεωρούνται αυθεντίες στην διοργάνωση 3 on 3 basketball τους οποίους θερμά ευχαριστούμε".
Από την πλευρά του Νικόλας Κωνσταντίνου ανέφερε για την διοργάνωση: "Η αγάπη μας για το άθλημα της Καλαθόσφαιρας, μας ώθησε από πέρυσι να ξεκινήσουμε τη διοργάνωση τουρνουά 3ON3, στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου.
Το 3ON3 είναι ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο κομμάτι της Καλαθόσφαιρας και σύντομα θα είναι Ολυμπιακό άθλημα.
Από φέτος και με τη συνεργασία του Δήμου Αγίας Νάπας, έδρα του τουρνουά γίνεται το Λιμανάκι της Αγίας Νάπας, όπου στις 15 και 16 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 4-10μ.μ θα κτυπήσει δυνατά η καρδιά της Καλαθόσφαιρας.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους συνδιοργανωτές μας το Δήμο Αγίας Νάπας και ειδικότερα στον Δήμαρχο Αγίας Νάπας –κ. Γιάννη Καρούσο και το Δημοτικό του Συμβούλιο, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν του τουρνουά μας και μας παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας και τον Πρόεδρο κ. Λούη Δημητρίου, που μας παραχώρησε την σχετική άδεια και το συμπεριέλαβαν στα επίσημα τουρνουά, που αποφέρουν βαθμούς με όλους τους διαγωνιζομένους.
Οι βαθμοί που θα μαζέψει η κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα, θα μετρούν στην τελική βαθμολογία όλων των επίσημων τουρνουά της Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα οι Παγκύπριοι Πρωταθλητές που θα βγουν από την τελική βαθμολογία όλων των τουρνουά, να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς 3ON3 της FIBA EUROPE.
Οι cheerleaders της Εθνικής Ελλάδας οι γνωστές Greek Drops, θα ταράξουν και φέτος τα ήσυχα νερά της Αγίας Νάπας με τα εντυπωσιακά χορευτικά τους.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλους τους χορηγούς χωρίς την βοήθεια των οποίων, δεν θα γινόταν κατορθωτή η διεξαγωγή του τουρνουά μας"
ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ
Στην κατηγορία των Ανδρών οι θα πάρουν για βραβείο €1000 μετρητά + τέσσερα αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα για παρακολούθηση ενός αγώνα Ευρωλίγκα και τα εισιτήρια των αγώνων. Οι φιναλίστ της κατηγορίας θα πάρουν €400=
Στην κατηγορία U18 οι πρώτοι νικητές θα πάρουν σαν βραβείο 4 (τέσσερις) τριμηνιαίες συνδρομές από το GYMPRO.
Στην κατηγορία γυναικών οι νικήτριες θα πάρουν διαμονή στο ξενοδοχείο SOWHITE στην Αγία Νάπα.
Στην κατηγορία ερασιτεχνών οι νικητές θα πάρουν για βραβείο €300=
Στους νικητές των διαγωνισμών καρφωμάτων και τριπόντων, θα δοθούν για βραβεία παπούτσια από την εταιρεία SHOW ME YOUR KICKS και γυαλιά ηλίου από την εταιρεία OJO SUNGLASSES.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να το πράξουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13 Αυγούστου μέσω διαδικτύου: http://www.123contactform.com/form-1525720/3on3-Cyprus-2015-Registration
Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στη σελίδα του facebook (3ON3 Basketball Tournament Cyprus) ή τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα: 99 333234 και 96 909764.

Keywords
Τυχαία Θέματα