'Επικίνδυνη έδρα της Καμπάλα με εθνικιστές και μισθοφόρους'

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, μιλάει στο SDNA για το κλίμα τρομοκρατίας που συνάντησε η κυπριακή ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν και συμβουλεύει τους φίλους του Παναθηναϊκού να μην ταξιδέψουν στο Μπακού.

«Θα είναι πολύ επικίνδυνα για τους οπαδούς. Τους συμβουλεύω να μην ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας», λέει χαρακτηριστικά.

Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το παιχνίδι με την Καμπάλα και ζήτησαν από την UEFA

να λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Φανούρη Κωνσταντίνου και του ζήτησε να περιγράψει τα όσα έζησε με την αποστολή του Απόλλωνα Λεμεσού στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καμπάλα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας έκανε λόγο για μισθοφόρους και εθνικιστές που «ντύθηκαν» οπαδοί και συμβουλεύει τους φίλους του Παναθηναϊκού να μην ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την ομάδα της Καμπάλα, ο Φανούρης Κωνσταντίνου είναι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί και τονίζει πως θα είναι... αυτοκτονία των «πράσινων» αν αποκλειστούν.

«Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μην ταξιδέψουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Αζερμπαϊτζάν. Θα είναι πολύ επικίνδυνα και θα τους συμβούλευα να μην πάρουν αυτό το ρίσκο», αναφέρει ο Φανούρης Κωνσταντίνου.

Από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της κυπριακής ομάδας ως το γήπεδο δεν προέκυψε κανένα... απρόοπτο, αλλά εντός γηπέδου ήταν όλα τελείως διαφορετικά. «Υπήρξε πολύ έντονη αστυνομική παρουσία, που μας συνόδεψε ως το γήπεδο. Στην διαδρομή δεν συναντήσαμε κανένα πρόβλημα. Βέβαια, είχαμε ζητήσει και την παρουσία δεύτερου παρατηρητή για να είμαστε «καλυμμένοι». Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως η κατάσταση ήταν τεταμένη. Παντού υπήρχαν σημαίες του ψευδοκράτους. Η Καμπάλα δεν έχει οπαδούς. Θεωρώ ότι είχαν έρθει στο γήπεδο μισθοφόροι και εθνικιστές μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα και να μας τρομοκρατήσουν. Είχαν έρθει πάνω από τον πάγκο του Απόλλωνα. Μας έβριζαν και μας απειλούσαν. Ζήσαμε άσχημες στιγμές», προσθέτει ο Φανούρης Κωνσταντίνου.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι της συνάντησης των δύο ομάδων και θεωρεί ότι θα είναι έκπληξη μεγατόνων, αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει την πρόκριση. «Και εμείς θα μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά σταθήκαμε εξαιρετικά άτυχοι. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόκριση και προσωπικά θεωρώ ότι θα είναι τεράστια έκπληξη αν αποκλειστεί. Είναι ξεκάθαρα ανώτερος από την Καμπάλα, η οποία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει και να κερδίσει για τους οπαδούς του και την Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα