"Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο"

Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ τοποθετούνται για την προσέλευση του κόσμου στον αγώνα με τον Ερμή και στέλνουν μήνυμα στήριξης στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Με την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην 3η θέση και με τις εμφανίσεις του να δίνει τροφή σε κάθε λογής ανύπαρκτο να ελπίζει ότι θα πάρει αυτό που μας ανήκει. Η ομάδα δείχνει σημάδια κούρασης, όχι μόνο

σωματικής αλλά και ψυχικής κάτι τα οποίο πρέπει να μας ωθεί να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας μέχρι τέλους.

Με δυσαρέσκεια ακούσαμε και είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ερμή, οπαδούς μας να γιουχαΐζουν την ομάδα. Ως Παν.Συ.Φι θα θέλαμε να καταδικάσουμε τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές και οφείλουμε να τις περιθωριοποιήσουμε. Ομάδα και κόσμος αυτή την στιγμή επιβάλλεται να πορευτούν μαζί και να τραβήξουν το κουπί για να φτάσουν στον προορισμό που δεν είναι τίποτε άλλο από το πρωτάθλημα και το κύπελλο, σκορπώντας ψυχολογικά στους απανταχού αντι-ΑΠΟΕΛίστες, ξυπνώντας τον πιο μεγάλο τους εφιάλτη! Τον εφιάλτη του Μάη στον εξώστη.

Ένα άλλο θέμα που θα αναφερθούμε είναι η χαμηλή προσέλευση στο γήπεδο από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που βλέπουμε κάθε αγωνιστική. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο. Η έδρα μας πρέπει να ξανά ζωντανέψει και να διαλύσει κάθε αντίπαλο που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από αυτό που το αρμόζει!

Αύριο Παρασκευή η ώρα 19:00 η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αγωνίζεται στο Λευκόθεο κόντρα στις απολλών ladies για τα προημιτελικά του κυπέλλου καλαθόσφαιρας. Καλούμε τα μέλη μας και τον κάθε λογής ΑΠΟΕΛίστα να σταθεί στο πλάι των καλαθοσφαιριστών μας για να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση και να στολίσουμε την τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου σωματείου στο νησί με άλλο έναν τίτλο.

Για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Πάφο, ο σύνδεσμος μας θα κάνει το pre-game πάρτι στο οίκημα του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου, στηρίζοντας τα παιδιά που κρατούν την φλόγα του ΑΠΟΕΛισμού για χρόνια στην επαρχία της Παφού. Εκεί θα είμαστε από τις 12:00 και θα πορευθούμε όλοι μαζί προς το Παφιακό για το διπλό βγάζοντας τα λαρύγγια μας στηρίζοντας την ομάδα μας.

Τέλος οι συνδέσμοι εξωτερικού, APOELUK “ THEBULLDOGS”, Chaos Club Athens APOEL και Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Κρήτης ανακοινώνουν το πάρτι ξενιτιάς και επανασύνδεσης που θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 στον κεντρικό σύνδεσμο και θα τελειώσει την επόμενη μέρα με το τελικό σφύριγμα του αγώνος με την αεκ.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Keywords
Τυχαία Θέματα