"Ο Ηλίας κέρδισε το σεβασμό όλων μας..." (ηχητικό)

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρώτη της ΑΕΚ αύριο Κυριακή, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον Ηλία Χαραλάμπους, για την επίσημη συγκέντρωση, για τους νεαρούς και για τα φιλικά στην Πολωνία.

Για τον Ηλία Χαραλάμπους: Εφόσον δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι περί του θέματος. Τέλος εποχής για τον ποδοσφαιριστή Ηλία Χαραλάμπους. Είμαστε περήφανοι που αυτό συνέβηκε με την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα ανοίγει νέο κεφάλαιο, είμαστε περήφανοι που ανήκει στην οικογένεια της

ΑΕΚ και από σήμερα θα εκτελεί καθήκοντα ως δεύτερος βοηθός προπονητής. Η καριέρα του μιλά από μόνη της. Έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και της κοινής γνώμης. Αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Είχε αρκετά στο μυαλό του όμως η πρόταση που του κάναμε ήταν άκρως τιμητική. Συνεχίζει, μπαίνει τώρα στην ΑΕΚ σαν βοηθός, λίγα λόγια, πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για την προετοιμασία: Σε χρόνο ρεκόρ πιάσαμε δουλειά. Αύριο θα τους δει και ο κόσμος. Πετάμε τις πρωινές ώρες για την Πολωνία για ένα δεκαήμερο για να βάλουμε γερές και στέρεες βάσεις. Εκεί θα ενσωματωθούν οι διεθνείς μας. Νέα πρόσωπα είναι ο Σοριά και ο Ρουσιάς. Θα δώσουμε τρία φιλικά. Περιμένουμε κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινώσουμε ημέρες και ώρες. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη στις 23 του μήνα και ακολούθως θα αρχίσουμε την αντίστροφη μέτρηση πριν το πρώτο ευρωπαικό στις 29 Ιουνίου.

Οι δύο νεαροί που ανακοινώσαμε χθες συμμετείχαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και δύο χρόνια. Από τη στιγμή που διαθέτουν το ταλέντο μας έδειξαν ότι αξίζουν το επαγγελματικό συμβόλαιο. Σκληρή δουλειά για να έρθει η καθιέρωση. Κοιτάζουμε το μέλλον και όχι μόνο το παρών.

Για την ενίσχυση: Μετά τους Ρουσιά και Σοριά, διατηρήσαμε σχεδόν όλο το ρόστερ από την περσινή περίοδο. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε αριθμό μεταγραφών, είναι μακρύ το καλοκαίρι. Είναι θέμα που χειρίζεται με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αν προχωρήσουμε για ξένο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να γίνει κάποια αποχώρηση. Προφανής στόχος είναι να βελτιωθεί περισσότερο η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα