"Ο Απόλλωνας μου δίνει την ευκαιρία"

Τις πρώτες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, έκανε ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης. Ο Κύπριος ακραίος αμυντικός αφού ευχαρίστησε το σύλλογο για την ευκαιρία που του έδωσε, υποσχέθηκε να  δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα, δήλωσε ότι αν καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα της Λεμεσού, ίσως να πείσει και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να τον καλέσει στην Εθνική. 

Οι δηλώσεις του Φιλιώτη

"Καταρχάς να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και το σύλλογο. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και

κάθε χρονιά διεκδικεί τους τίτλους. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η παρουσία μου στην Πάφο βοήθησε να επιστρέψω σε μεγάλη ομάδα. Ο Απόλλωνας μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω. Θα δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ στον Απόλλωνα. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι διαφορετικό συναίσθημα για κάθε ποδοσφαιριστή. Αν καταφέρω να αποδείξω και να πάρω τη θέση στον Απόλλωνα, ίσως να κληθώ και στην Εθνική".

Keywords
Τυχαία Θέματα