"Ντου" Αστ/μιας κοντά σε αμερικανική πρεσβεία-Ο λόγος αναστάτωσης

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Λευκωσία. Ο λόγος, επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία προέκυψε μετά από σχετικό ένταλμα έρευνας σε συγκεκριμένο διαμέρισμα δίπλα από την πρεσβεία.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive, ιδιοκτήτης στο εν λόγω διαμέρισμα είναι άνδρας αραβικής καταγωγής και κάτοχος

αμερικανικού διαβατηρίου. Ίδιες πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε drone και δεκάδες tablet που υπήρχαν εντός του διαμερίσματος, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ενημέρωση για το συμβάν έχει ήδη διαβιβαστεί στην αμερικανική πρεσβεία.

Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω διαμέρισμα υπήρχαν δεκάδες ηλεκτρονικά και άλλα gadget, λόγω του ότι εκεί λειτουργεί σχολή παραγωγής. Η έρευνα της Αστυνομίας έγινε στο πλαίσιο διερεύνησης της σχολής αυτής, η οποία λειτουργεί χωρίς άδεια, όπως επισημάνθηκε από πηγές της Αστυνομίας στο SigmaLive.

Τα κατασχεθέντα έχουν παραληφθεί και κατασχέθηκαν από το πρωί για το αδίκημα που αφορά τον περί Ιδιωτικών Σχολείων και Φροντιστηρίων Νόμο του 1971 (Ν. 5/1971). Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκονται εντός του χώρου και συνεχίζουν τις έρευνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα