"Να ανοίξουμε τον δρόμο για μια επιτυχημένη βραδιά"

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αποψινό πρώτο αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ και τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να ανοίξει τον δρόμο για μια επιτυχημένη βραδιά του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Παίζει ρόλο η στήριξη και η βοήθεια από τον κόσμο. Το είδαμε και με την Κορκ, το πόσο βοήθησε ο κόσμος. Η προπώληση πήγε αρκετά καλά και έχει αρκετό κόσμο που θα πάρει εισιτήριο από το γήπεδο. Για να αποφύγει ο κόσμος την ταλαιπωρία καλύτερα

να έρθει έγκαιρα στο γήπεδο.
-Είναι προς ικανοποίηση μας αυτό το γεγονός, αλλά είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητής μας στο να βγάλει 18άδα. Όλοι θα χρειαστούν και όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Και ο προπονητής είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ.
-Όλοι υπολογίζονται όλοι θα χρειαστούν και μην ξεχνάμε ότι είναι το ξεκίνημα. Εφόσον τα καταφέρουμε να προκριθούμε θα έχουμε την ευκαιρία για ανάσες. Θα πρέπει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι.
-Ο Μουρίγιο είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος μετά την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών. Μακάρι να συνεχίζουμε και να αυξάνονται και οι λύσεις.
-Να ανοίξουμε τον δρόμο για μια επιτυχημένη βραδιά

Keywords
Τυχαία Θέματα