"Μεγάλα τα οφέλη από τα φετινά «ΟΠΑΠ 3Χ3» (φωτος)

Χιλιάδες κόσμος είδε από κοντά τους αγώνες μπάσκετ «ΟΠΑΠ 3Χ3».

Τρεις διοργανώσεις «ΟΠΑΠ 3Χ3» έγιναν την φετινή αγωνιστική περίοδο, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο Πρωταράς, η Λάρνακα και η Πάφος ήταν οι τρεις πόλεις που φιλοξένησαν τους αγώνες, με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί από κοντά τις αναμετρήσεις.

Πολλές χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν και στις τρεις πόλεις κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ ακόμα περισσότερος ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε μέσω διαδικτύου τα όσα έγιναν στην εκδήλωση. Και οι τρεις διοργανώσεις μεταδόθηκαν ζωντανά με εικόνα και ήχο, μέσω live streaming,

από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Τα ξεχωριστά άτομα που είδαν μέσω της σελίδας της ΚΟΚ στο Facebook, τα θέματα που αφορούσαν τα τρία «ΟΠΑΠ 3Χ3» έφτασαν στο εντυπωσιακό νούμερο των 199.397 ανθρώπων.
Τα πιο πάνω νούμερα είναι δείγμα πως η Κύπρος είναι μία χώρα που αγαπάει το άθλημα της Καλαθόσφαιρας, το οποίο σιγά-σιγά θα επιστρέψει στην θέση που του αρμόζει.

Παράλληλα πρέπει να σημειώσουμε πως η ομάδα Talento Sports Academy, που αναδείχθηκε πρώτη στην Κύπρο, στην κατηγορία των Ανδρών, από τις φετινές διοργανώσεις, θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στο εξωτερικό, στους αγώνες για το «FIBA 3x3 Challenger» που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τις τρεις διοργανώσεις μίλησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Λούης Δημητρίου:

"Η Ομοσπονδία σε συνεργασία πάντα με την ΟΠΑΠ Κύπρου, που είναι ένας από τους κύριους χορηγούς μας, έχει καταφέρει μέσα από τις φετινές διοργανώσεις να κερδίσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου. Μέσα από τις καινοτομίες της ΚΟΚ, την ζωντανή μετάδοση των τριών διοργανώσεων μέσω livestreaming, από τον συνεργάτη μας Alfa Sports TV, καταφέραμε να έχουμε τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο.
Έτσι έχουμε και τα απίστευτα νούμερα τα οποία σας παρουσιάζουμε. Νούμερα που δείχνουν το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος, για τα τρία επίσημα «ΟΠΑΠ 3x3» που διοργανώθηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Τα νούμερα αυτά δεν αφήνουν καμία αμφισβήτηση, ότι ο κόσμος όταν έχει κίνητρο και υπάρχει η σωστή προβολή, ενδιαφέρεται για την καλαθόσφαιρα. Μέσα από τις ενέργειες που κάναμε για τα τρία φετινά «ΟΠΑΠ 3x3», οι χορηγοί μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Παράλληλα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο για τα νέα «ΟΠΑΠ 3x3» που θα γίνουν την ερχόμενη περίοδο, σε τέσσερις παραλιακές πόλεις της Κύπρου, σε Λεμεσό, Πρωταρά, Πάφο και Λάρνακα. Οι διοργανώσεις την νέα περίοδο θα ξεκινήσουν από το τέλος Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου. Μέσω του νέου προγραμματισμού που θα έχουμε και την νέα περίοδο, και την σωστή προβολή που θα υπάρξει, θεωρούμε πως τα νούμερα θα είναι πολύ αυξημένα, σε σχέση με την φετινή περίοδο. Παράλληλα, είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την διεξαγωγή του «FIBA 3x3 Challenger» του ερχόμενου καλοκαιριού. Έχουμε αρχίσει συντονισμένες ενέργειες ώστε να μπορέσει να εκπληρωθεί ο μεγάλος στόχος, και να φέρουμε την διοργάνωση στην Κύπρο. Η χώρα μας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλες χώρες. Ούτε σε θέματα διοργάνωσης, αλλά ούτε σε θέματα τοποθεσιών. Η Κύπρος θεωρώ πως έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων χωρών, αφού όλες οι αναμετρήσεις στην χώρα μας γίνονται σε υπέροχες τοποθεσίες, δίπλα από την θάλασσα, σε αντίθεση με άλλες χώρες που πραγματοποιούν τις διοργανώσεις τους σε κεντρικές πλατείες. Στείλαμε φωτογραφίες και βίντεο από τις διοργανώσεις που είχαμε στην Κύπρο στην FIBA και έμειναν έκπληκτοι. Τόσο από τις υπέροχες τοποθεσίες που έγιναν οι αγώνες των «ΟΠΑΠ 3x3», αλλά και από την πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου, σε μία τόσο μικρή χώρα όπως είναι η Κύπρος".

Keywords
Τυχαία Θέματα