"Κόσμημα ο Αντάμοβιτς, στολίδι για τα κυπριακά γήπεδα"

Αντάμοβιτς είναι κόσμημα, στολίδι για τα κυπριακά γήπεδα. Ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Έδειξε ότι αξίζει να πάει πιο ψηλά, η ομάδα που θα τον πάρει θα είναι τυχερή", δήλωσε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παπάς σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπά στο Ράδιο Πρώτο:

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως ο Εθνικός, τους σεβόμαστε όμως έχουμε ένα και μοναδικό στόχο τη νίκη. Αν το καταφέρουμε θα κάνουμε τεράστιο βήμα παραμονής. Χρειαζόμαστε ακόμα 7-8 βαθμούς για να παραμείνουμε και να είμαστε

σίγουροι και αυτούς θα κυνηγήσουμε. Κανείς δεν θυμάται αν ήσουν καλός ή όχι, θα θυμούνται αυτούς που θα παραμείνουν κατηγορία και αυτούς που θα υποβιβαστούν. Η ομάδα βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Υπάρχουν όμως ισάξιοι ποδοσφαιριστές που θα αναπληρώσουν τους τιμωρημένους. Τραυματίες δεν έχουμε.

Για τον Αντάμοβιτς: Εμείς δεν σκεφτόμαστε τον προγραμματισμό, αν το πω αυτό θα είμαι ψεύτης. Πρέπει να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας και μετά. Ο Αντάμοβιτς είναι κόσμημα, στολίδι για τα κυπριακά γήπεδα. Ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Έδειξε ότι αξίζει να πάει πιο ψηλά, η ομάδα που θα τον πάρει θα είναι τυχερή.

Υπάρχει προβληματισμός για τις ποινές, όμως πρέπει να μπουν δικλείδες ασφαλείας για να μην πληρώνουν αθώοι και τα σωματεία. Περιμένουμε απάντηση από τον πρόεδρο, οι πληροφορίες μου λένε ότι θα μας δει την ερχόμενη εβδομάδα. Όλοι θέλουμε να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα