"Κέρδισε" ένα συμβόλαιο!

Η αποχώρηση των Μουνιέ, Οικονόμου εκτός του ότι ελαφρύνει το ρόστερ του Παναθηναϊκού από δύο παίκτες, που δεν υπολόγιζε ο Δώνης, ελαφρύνει και το μπάτζετ μέχρι το καλοκαίρι κατά 200.000 ευρώ, που είναι το κέρδος από την αποχώρησή τους.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες σας είχαμε αναφέρει, ότι παρά τα όσα αντίθετα λεγόντουσαν ο Αντονι Μουνιέ θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, διότι ήθελε να παίξει και υπήρξε ενδιαφέρον από

ομάδες και τελικά κατέληξε στον Παναιτωλικό. Πιο σίγουρη φαινόταν η αποχώρηση του Βαγγέλη Οικονόμου που και αυτός είχε προτάσεις, αλλά τελικά επέλεξε να πάει στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός χειρίστηκε σωστά τα θέματα και των δύο το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με το καλοκαίρι, όπου με τους λάθους χειρισμούς, που έγιναν τότε και οι δύο έμειναν στην ομάδα ανενεργοί και πληρώθηκαν κανονικά, για αυτό το διάστημα.

200.000 ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

Για τον Αντονι Μουνιέ σας είχαμε αναφέρει από την πρώτη ημέρα, που λύθηκε το συμβόλαιο, για να πάει στον Παναιτωλικό , ότι ο Παναθηναϊκός γλίτωσε 110.000 ευρώ, από την αποχώρηση του Γάλλου ακραίου, έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του.

Το κέρδος από την αποχώρηση του Οικονόμου είναι 90.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού ήταν 170.000 ευρώ και από αυτά τα χρήματα εισέπραξε και θα εισπράξει τις 80.000. Συνολικά, λοιπόν, από την αποχώρηση των δύο παικτών ο Παναθηναϊκός κέρδισε 200.000 ευρώ καθαρά, που είναι ένα συμβόλαιο ενόψει Γενάρη, εννοώντας τις δύο μεταγραφές, που πρόκειται να γίνουν.

Τα συμβόλαια θα είναι περίπου στις 200-250.000 ευρώ και ο Ρόκα βλέπει, όπως έχουμε πει ήδη, παίκτες με τέτοιες ετήσιες αποδοχές. Νεότερα προσεχώς…..

sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα