"Ήμασταν καλύτεροι όταν ο αντίπαλος αγωνιζόταν με 11 παίκτες"

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνη Αυγουστή, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Δόξας. 

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα κάνει αλλαγές και θα αγωνιστεί με το 3-5-2. Ήρθαμε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι όταν ο αντίπαλος αγωνιζόταν με 11 παίκτες. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα της Τετάρτης με στόχο την πρόκριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και βλέπουμε την συνέχεια. 

Έχουμε

περισσότερη κατοχή αλλά δεχόμαστε εύκολα κάρτες. Βλέπουμε επίσης τον Πολυκάρπου και Γαβριήλ να αγωνίζονται και να μας δίνουν βοήθειες. Όλες οι αλλαγές μας βοήθησαν. Είχαμε πρόβλημα με τον Σατσιά, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σημαντικό. 

Υπήρχε πίεση στον αγώνα. Εμείς θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θα αναλύσουμε στα αποδυτήρια τα λάθη που έγιναν και ο πανικός που υπήρχε σε κάποιες φάσεις. 

Γενικά ο Μάγκλιτσα σήμερα βοήθησε. Έδωσε ασίστ και πέτυχε γκολ. Θέλουμε να του δώσουν δυναμική αυτά. 

Υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού με τον Σαρφό. Θα αξιολογείται καθημερινά. Αρκετή ποιότητα ο συγκεκριμένος παίκτης και όπως και οι υπόλοιποι θα χρειαστούν για την συνέχεια. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και οι λεπτομέρειες μετράνε. Καλύτερα να έχουμε την ουσία. Θέλουμε να συνδυάζουμε και με καλό ποδόσφαιρο τα παιχνίδια μας. 

Σήμερα έλειπε και ο Σόουζα. Με αυτούς που έχουμε να γινόμαστε καλύτεροι (αναφορά σε τραυματισμό του Λουντέμο)

Keywords
Τυχαία Θέματα