"Η προπονητολογία καλά κρατεί..." (ηχητικό)

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τοςς όσον αφορά τ' όνομα του νέου προπονητή της ομάδας, παρά τις φήμες του τελευταίου 24ώρου. "Η προπονητολογία καλά κρατεί για την ομάδα μας, παραμένουμε σταθερή στην πολιτική μας, δεν επιβεβαιώνουμε ούτε διαψεύδουμε", δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Κυριάκου Δημητρίου:

"Την Πέμπτη αρχίζουμε ανεπίσημα, μεταγραφικά έχουμε προχωρήσει μέχρι στιγμής σε μία προσθήκη αυτή του Θωμά Ιωάννου και τώρα είμαστε στο ακουστικό για νέους παίκτες και

αποχωρήσεις. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση σε αυτό το κομμάτι κυρίως με παίκτες που έχουν συμβόλαιο".

"Η προπονητολογία καλά κρατεί για την ομάδα μας, παραμένουμε σταθερή στην πολιτική μας, δεν επιβεβαιώνουμε ούτε διαψεύδουμε. Πληροφορούμε τον κόσμο όταν υπάρχει κάτι επίσημο, ακόμη λίγη υπομονή. Ο Τσάβι Ρόκα τα χειρίζεται εν λευκώ τα θέματα. Αύριο είναι η τακτική ΓΣ και θα αφορά και τα πεπραγμένα της χρονιάς και στο οικονομικό, θα παρουσιαστεί και ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου, θα είναι ελαφρώς αυξημένος. Θα ενημερωθούν πρώτα τα μέλη και μετά θα τα γνωστοποιήσουμε".

"Για το γήπεδο γνωστοποιήσαμε και τις ημερομηνίες που υπολογίζουμε να παραδοθεί το γήπεδο, 20 Ιουνίου θα φυτευτεί ο χλοοτάπητας. Η καθυστέρηση σε ότι αφορά το αρχικό πλάνο είναι ότι κατασκευάζεται και το τέταρτο πέταλο. Προχωρούμε με πλήρη διαφάνεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα