"Η νίκη της Βόλφσμπουργκ είναι ένα μάθημα για όλους"

Πριν από την επαναληπτική προημιτελική αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπενφίκα στο Da Luz, εκεί όπου η Μπάγερν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη της (1-0) το Μόναχο, οι Βαυαροί χρεάζεται απόψε να σκεφτούν την επίσκεψη στην Στουτγκάρδη, για την 29η αγωνσιτική στην Bundesliga.

Tην πρώτη από τις έξι τελευταίες στην Γερμανία. Και πρέπει να το κάνει, επειδή η Ντόρτμουντ βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πίσω της και ο κίνδυνος για το ρεκόρ του τέταρτου στην σειρά «πιάτου» της Bundesliga

είναι πραγματικός. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, επικαλέστηκε τον θρίαμβο (2-0) της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, σαν ένα μάθημα σε όλους, πτυο προδιαγράφουν την μοίρα των αγώνων, πριν εκείνοι ξεκινήσουν. «Η νίκη με 2-0 της Βόλφσμπουργκ απέναντιστην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα μάθημα για όλους. Είναι κάτι σπουδαίο για τους φιλάθλους της Βόλφσμπουργκ , αλλά και ένα εγερτήριο σάλπισμα για τους εμπειρογνώμονες,» είπε ο Καταλανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Στουτγάρδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα