"Για να βγάλει λεφτά, θα πρέπει να πάει καλά η Ομόνοια"

Ο επικεφαλής της πρότασης Σταύρου Παπασταύρου, Λώρης Κυριάκου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή παρουσίαση της πρότασης και τόνισε ότι για να βγάλει λεφτά ο κ. Παπασταύρου, πρέπει να πάει καλά η Ομόνοια.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Ο σκοπός είναι η ενημέρωση για το τι προνοεί η συμφωνία. Να δώσουμε τις εξηγήσεις και να λύσουμε τις απορίες, έτσι ώστε να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα, αφού τα μέλη θα πάρουν την απόφαση.
-Η Ομόνοια βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.

Βλέπουμε τι γίνεται στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια. Προκαλεί πόνο στον Ομονοιάτη το τι βλέπει. Τα οικονομικά είναι σε άσχημη κατάσταση.
-Ο άνθρωπος ήθελε να κάνει επένδυση. Βλέποντας την πρόταση που έχουμε μπροστά μας, ήταν ο λόγος που με έσπρωξε να ηγηθώ αυτού του συνδυασμού.
Είναι ένας επιχειρηματίας που θέλει να επενδύσει για να βγάλει λεφτά. Αυτή είναι και η δουλειά του. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι επιχειρηματολογεί για το καθετί.

-Ο στόχος του είναι να βγάλει λεφτά. Για να βγάλει λεφτά, θα πρέπει να πάει καλά η Ομόνοια. Από τη στιγμή που βάζει 1.5 εκατομμύριο για να περάσουμε τα κριτήρια και δέκα μέρες μετά βάζει ακόμα 1.5 εκατομμύριο, σημαίνει ότι φεύγει ένα τεράστιο άγχος.

εταιρεία για να συσταθεί νομικά, θέλει κάποιο διάστημα. Μέχρι να γίνει αυτό, θα ξεκινήσουμε δουλειά. Η εταιρεία θα είναι 9μελής. Τα 6 από την πλευρά Παπασταύρου, τα τρία από το σωματείο Ομόνοια. Αυτό που ζητήσαμε, είναι τα 6 μέλη να προέρχονται από την Ομόνοια.
-Έχουμε μπροστά μας αυτή την πρόταση και ενημερώνουμε τον κόσμο. Ας έρθει οποιαδήποτε πρόταση και την τελική απόφαση θα την πάρουν τα μέλη του σωματείου.
-Δεν ξέρω αν κατατέθηκε αίτημα για αναβολή. Είναι θέμα που θα το χειριστεί το συμβούλιο.
-Μακάρι να υπάρξει και πρόταση από τον κ. Κατσουρίδη και να είναι καλύτερη από τη δική μας. Οτιδήποτε είναι για το καλό της Ομόνοιας. Με τον Κατσουρίδη έχω συναντηθεί και μιλήσαμε. Η μόνη πρόταση είναι αυτή του επενδυτή. Τη συζητούμε, λύνουμε απορίες και πάμε.
-Την Πέμπτη θα είναι έτοιμος ο συνδυασμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα