"Φαγούρα" στην ΕΔΕΚ για "πριμοδοτήσεις" υποψηφίων

Προσπάθειες να μεταπεισθούν οι δύο υπό παραίτηση αντιπροέδροι καταβάλλονται στην ΕΔΕΚ, δεδομένου του εκλογικού συνεδρίου το κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Η Μάρια Βασιλειάδου και ο Μαρίνος Θεοδώρου, είχαν παραιτηθεί από το αξίωμα τους στο κόμμα, μερικές μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, στους λόγους της παραίτησής

τους συγκαταλέγονται και χειρισμοί, οι οποίοι φέρονται να έδωσαν προβάδισμα σε συγκεκριμένους υποψήφιους. Μεγάλη ενόχληση και δυσαρέσκεια εκδηλώνεται στους κόλπους του κόμματος και από άλλα στελέχη.

Τα βλέμματα, στρέφονται στον ρόλο τον οποίο φέρεται να διαδραμάτισε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδάκης, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του συνεργάτη του, Γιώργου Οικονομίδη, ο οποίος συγκέντρωσε 2,011 ψήφους και ήταν τρίτος σε σταυρούς προτίμησης στη Λευκωσία.

Στο μεταξύ, συνέρχεται αύριο η πολιτική γραμματεία του κόμματος για μια πρώτη ακτινογραφία του εκλογικού αποτελέσματος και δρομολόγηση της συνεδρίας του πολιτικού γραφείου. Αναμένεται, επίσης, να γίνει μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της προεδρίας της Βουλής, αλλά και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η ΕΔΕΚ στο Νομοθετικό Σώμα.

Keywords
Αναζητήσεις
τι καταγγελλει η βασιλειαδου μαρια της εδεκ
Τυχαία Θέματα