Ε. Θεοχάρους: "Το Κυπριακό με κράτα στις Βρυξέλλες"

Οι επικείμενες εξελίξεις στο Κυπριακό είναι ο λόγος για τον οποίο, η Ελένη Θεοχάρους, παραμένει στην Ευρωβουλή. Η κ. Θεοχάρους , υπεραμύνθηκε της απόφασης του Κινήματος της να παραμείνει στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι το πρώτιστο κριτήριο είναι το συμφέρον του τόπου.

Τη θέση της για την παραμονή της στο Ευρωκοινοβούλιο έδωσε η Ελένη Θεοχάρους μέσω της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη κληθείσα να σχολιάσει στο κατά πόσο

εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της Λεμεσού από την στιγμή που δεν αποδέχθηκε τη θέση της στο κοινοβούλιο, σημείωσε ότι αυτή είναι μια τακτική που ακολουθείται από πολλούς ευρωβουλευτές. Παρόντες στην εκπομπή ήταν ο Ευθύμιος Δίπλαρος και ο Μιχάλης Γιωργάλλας βουλευτές ΔΗΣΥ και Κινήματος Αλληλεγγγύη.

Σημειώνεται ότι την θέση της στη Βουλή θα λάβει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος έλαβε 767 ψήφους.

"Η πρόθεση μου να στηρίξω την Αλληλεγγύη και να παραμείνω στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι μια τακτική που ακολουθείται απ όλους τους βουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο" ανέφερε αρχικά η Ελένη Θεοχάρους. Ήταν γνωστό ότι στις πιθανότητες, ήταν κι' αυτό το δεδομένο, να παραμείνω δηλαδή στο ευρωκοινοβούλιο".

"Είναι το ίδιο πράγμα με το αν υπουργοποιηθεί κάποιος βουλευτής. Αυτό δηλαδή θα σήμαινε ότι υπέκλεψε τις ψήφους;" διερωτήθηκε η Ελένη Θεοχάρους.

"Όλα αυτά είναι παλαιοκομματισμός" σημείωσε.

Κληθείσα να σχολιάσει τις ψήφους που έλαβε και το τι απαντά στους ψηφοφόρους αυτούς, η κ.Θεοχάρους ανέφερε ότι γνώριζαν την πιθανότητα ότι θα φύγει για το Ευρωκοινοβούλιο. Αναφορικά με την εξαπάτηση του κόσμου η κ.Θεοχάρους επανέλαβε ότι ο κόσμος γνώριζε ότι υπήρχε πιθανότητα να μην παραμείνει στο ευρωκοινοβούλιο.

Διαξιφισμοί με Ευθύμιο Δίπλαρο

Τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος κατηγόρησε την Ελένη Θεοχάρους για το ότι εξαπάτησε τους Λεμεσιανούς ψηφοφόρους.

Οι σταυροί στη Λεμεσό ανέφερε ο Ευθύμιος Δίπλαρος είναι τρεις. "Αντί να πείτε στους Λεμεσιανούς ότι δεν θα είστε στην Βουλή, το είπατε μετά"

"Οι πιθανότητες να μείνω ή να φύγω από την Κύπρο ήταν πάνω στο τραπέζι. Το είχα πει και από τηλεόραση και είναι καταγεγραμμένο", απάντησε η κ.Θεοχάρους.

Είναι ξεκάθαρο τόνισε ο κ. Δίπλαρος ότι ξεγελάσατε τους ψηφοφόρους της Λεμεσού. "Εσείς δεν ξεγελάτε τους ψηφοφόρους με τις συμπεριφορές σας εδώ και χρόνια", απάντησε η κ.Θεοχάρους.


Keywords
Τυχαία Θέματα