"Είχαμε καλύτερες προτάσεις,μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Τιμούρ"

Ο μάνατζερ του Τζάνο Ανανίτζε,Τεϊμούραζ Λεψάγια, μίλησε σε ξένο ΜΜΕ για τη μεταγραφή του Γεωργιανού άσου στην Ανόρθωση και το ρόλο που έπαιξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

“Μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση του Τζάνο έπαιξε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ξέρει τον ποδοσφαιριστή πολλά χρόνια και ξέρει τι μπορεί να του ζητήσει. Χρειαζόταν τέτοιο παίκτη. Επίσης, στην Ανόρθωση έχει συμπατριώτες. Είχαμε καλύτερες προτάσεις, αλλά αποφασίσαμε ότι χρειαζόταν όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια και να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας

του”.

“Είναι πολύ σημαντικό ότι η Ανόρθωση παλεύει για το πρωτάθλημα. Το να παλεύεις για το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το να είσαι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το να παλεύεις για το Champions League είναι μία καλή προοπτική”.

“Ήταν εύκολο να ‘σπάσουμε΄ το συμβόλαιο με την Σπαρτάκ, δεν κάναμε καμία ανταλλαγή, πήραμε όλα όσα ζητήσαμε”.

“Περιμέναμε και μία πιο μακρά συμφωνία, αλλά σκεφτήκαμε και αυτή την επιλογή. Αν του Τζάνο του αρέσει εδώ, τότε είναι πιθανόν να μείνει για περισσότερο χρόνο. Ο Τζάνο και όλη η Γεωργία προσβλέπουν στα πλέι οφ για το Euro 2020. Έτσι αποφασίσαμε για συμβόλαιο 6 μηνών και μετά θα δούμε τις επιλογές μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα