"Δήμαρχος" Λευκωσίας: Εκτός λογικής η απόφαση για οδοφράγματα

Αυτή η εκτός λογικής απόφαση, επηρεάζει αρνητικά και τις δύο κοινότητες, δήλωσε στην Ελίζαμπεθ Σπέχαρ ο «δήμαρχος» Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί επιδίδοντάς της επιστολή για το θέμα των οδοφραγμάτων.



Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Χαρμαντζι επισκέφθηκε σήμερα στα γραφεία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στο αεροδρόμιο Λευκωσίας, την επικεφαλής της δύναμης και της έθεσα ιδιαίτερα το θέμα του οδοφράγματος της οδού Λήδρας, το οποίο – όπως είπε – άνοιξε μετά από σοβαρή προσπάθεια και με πολιτική

και κοινωνική βούληση και ωφελεί και τις δύο πλευρές. Ο κ. Xαρμαντζί χαρακτήρισε την απόφαση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων μονομερή και χωρίς πειστικά επιχειρήματα.

Ανάφερε ότι το θέμα συζητήθηκε στην Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία, οι ειδικοί εκεί δεν έκριναν σκόπιμο ένα τέτοιο μέτρο λέγοντας ότι εάν το επιχείρημα είναι ο κορωνοϊός, το γεγονός ότι τα άλλα οδοφράγματα είναι ανοικτά, είναι αντιφατικό. Εάν υπάρχει, πρόσθεσε, ανησυχία  για την διέλευση μεταναστών, αυτοί δεν χρησιμοποιούν τα οδοφράγματα.

Όλα αυτά, είπε, περιέχονται στην επιστολή που επέδωσε στην κ. Σπέχαρ.

Στο μεταξύ, στην κατεχόμενη περιοχή της οδού Λήδρας μετέβη σήμερα και ο πρόεδρος του κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί λέγοντας ότι το κλείσιμο του οδοφράγματος δεν έχει κανένα νόημα και εκφράζοντας την ελπίδα η απόφαση να αλλάξει το συντομότερο.

Το κλείσιμο του συγκεκριμένου οδοφράγματος, πρόσθεσε, προκάλεσε δυσφορία στα 3.000 άτομα που καθημερινά περνούσαν με τα πόδια, καθώς και στους καταστηματάρχες της περιοχής.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα