"Δεν συμφωνήσαμε με καμία πλατφόρμα ακόμα"

Για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων το 2019, τον Ποτέ και την μεταγραφή που θέλουν να κάνουν ενός νεαρού επιθετικού, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Εκτός τέθηκε ο Ποτέ, θα παραμείνει στην Κύπρο για να ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για να αυξήσει τις πιθανότητες του για τον επαναληπτικό. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές

τον Σόουζα, τον Εφραίμ και τον Καρλάο.Αν ο Μιλάνοφ αύριο ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσης, τότε θα είναι και στην 18αδα. Δεν είπαμε ποτέ ότι θα είναι οριστικά εκτός ο Μιλάνοφ. Το ιδανικό είναι όποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα αυξάνει τις πιθανότητες μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να είμαστε πιο βελτιωμένοι.

Η πραγματική αποτίμηση των πραγμάτων και από τη δική μας πλευράς και της αντιπάλου, έρχεται μόνο μέσα από την πρακτική εφαρμογή και την αναμέτρηση.

Έχουμε 60 οπαδούς που ταξιδεύουν μαζί με την αποστολή. Υπάρχουν και αυτοί που θα ταξιδέψουν μόνοι τους, θα έχουμε πάνω-κάτω 200 οπαδούς μαζί μας. Δικαιούμαστε 230.

Γίνεται προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση η οποία καθορίζεται από το status της ομάδας και το πως προχωρά. Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις για επιθετικό, νεαρών ποδοσφαιριστών όμως προτεραιότητα είναι ο αγώνας της Τετάρτης.

Εμείς δεν συμφωνήσαμε με καμία πλατφόρμα. Να υπενθυμίσω ότι είχαμε πει, ότι δεν εξετάζουμε το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για το 2019. Εμείς είχαμε πάντα τη διάθεση να συζητήσουμε με όλους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο εμπορική ομάδα του πρωταθλήματος γι' αυτό και οι προτάσεις θα πρέπει να ήταν ανάλογες. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής συμφωνήσει με κάποιον για τα τηλεοπτικά. Οι προτάσεις που έχουμε ενώπιων μας είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Δεν βιαζόμαστε, όμως επειδή υπάρχουν συζητήσεις, μέσα στον επόμενο μήνα θα δοθεί και η απάντηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα