"Δεν θα παρασυρθούμε από το αποτέλεσμα"

Η Αούστρια έχασε 3-0 από την Άλνταχ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως στην ΑΕΛ δεν παρασύρονται. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΛ με την Αούστρια.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Ξέρουμε ότι μετά από τέτοια αποτελέσματα οι ομάδες ενώνονται και δίνουν πολύ περισσότερα. Δεν θα παρασυρθούμε από το αποτέλεσμα της Αούστρια. Μετά από τέτοιο

αποτέλεσμα θέλουν να αποδείξουν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα κάνουμε ότι περνά από τα πόδια μας για να θέσουμε τις βάσεις για πρόκριση.
-Δεν μας παραπλανά η ήττα της Αούστρια. Είναι πολύ καλή ομάδα. Η κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της και σίγουρα η Αούστρια είναι το φαβορί. Θέλουμε να προκριθούμε και να κάνουμε τα πάντα.
-Είναι εκτός ο Μάριος Νικολάου. Βρίσκεται στην Αθήνα όμως θα φανεί όταν μπει στο γήπεδο. Θα απουσιάσει σίγουρα από το πρώτο παιχνίδι και ελπίζω ότι δεν θα έχουμε άλλες απουσίες.
-Για πρώτη φορά είναι στη διάθεση του Μπαλταζάρ ο Τεχέϊρα. Εμείς κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε και είμαστε εξασφαλισμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα