"Δεν είναι θέμα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε"

Είναι ξεκάθαρο ότι στην Ανόρθωση αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Μάριο Φελγκέιρας, αφού από τα αποτελέσματά του θα εξαρτηθεί αν θα ενισχυθούν ή όχι στον άσο. Σε επαφές με αριστερό μπακ η Ανόρθωση, με το θέμα να οδεύει προς το τέλος του.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

Για Φελγκέιρας: Πέρασε από αξονικό τομογράφο ο ποδοσφαιριστής, αναμένουμε τα αποτελέσματα τις επόμενες ώρες. Ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, πήγε για MRI και τώρα είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων. Δεν

θέλουμε να προλάβουμε καταστάσεις πριν έχουμε τη σωστή διάγνωση για τον ποδοσφαιριστή. Μπορεί να είναι κάτι σοβαρό, μπορεί και όχι. Αναμένουμε. Ο Δημήτρης Δημητρίου ανταποκρίθηκε επάξια, ήταν κάτι ξαφνικό. Έδειξε ότι δεν ήταν επηρεασμένος, μάλιστα έκανε και μία σωτήρια επέμβαση στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού. Είναι ένα από τα μεγάλα θετικά που κρατάμε από το χθεσινό παιχνίδι, πέραν της νίκης.

Η νίκη μάς έδωσε ηρεμία, για να μπορούμε να προετοιμαστούμε λίγο καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι με την Πάφο. Θα μπορεί να δουλέψει η ομάδα από αύριο. Σήμερα έχει δοθεί ρεπό, θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε στην πρώτη αγωνιστική. Υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά υπάρχουν και αρκετά που άρεσαν στον Λέβι.

Θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση οι Σισέ και Πράνιτς. Και οι δύο θα είναι πιο έτοιμοι, αναμένουμε τα νεότερα, αναμένουμε τον Κοφί να δούμε αν θα τον υπολογίσουμε και αν θα μπει στον ρυθμό που βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι.

Για τα γεγονότα στο Μακάρειο στάδιο: Είναι μία επιπλέον ιδιαιτερότητα από τις πολλές πριν το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές δεν επηρεάστηκαν. Καταδικάζουμε αυτά τα γεγονότα. Δεν εμπλέκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης. Αυτό δεν τους εκφράζει, ούτε τους ίδιους ούτε το σωματείο.

Να ευχαριστήσουμε αυτούς που βρέθηκαν στο Μακάρειο στάδιο, είναι σημαντικό. Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου, ο παλμός θα ήταν πολύ καλύτερος. Καλούμαστε να ζήσουμε με αυτό το κομμάτι, δεν είναι θέμα αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε.

Για την ενίσχυση: Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω, αν δεν ξέρουμε πρώτα τα αποτελέσματα για Φελγκέιρας. Υπάρχουν επαφές με αριστερό μπακ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε κατάληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα