"Δεν είναι ακατόρθωτο ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση"

Ο αντιπρόεδρο της Δόξας,Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την έλευση του Κώστα Σακκά και για το γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

«Αλίμονο να είχαμε στα πλάνα μας να αρχίζαμε από αυτή τη φάση. Ατυχήσαμε σε διάφορες επιλογές, αγωνιστήκαμε για ενάμιση γύρο χωρίς σέντερ φορ, όμως τα δεδομένα είναι εκεί, πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως δεν είναι ακατόρθωτο ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση. Με την Πάφο εμείς δώσαμε το δικαίωμα και ήρθε η κατάρρευση.

Έχουμε νέο παιχνίδι τη Δευτέρα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε πιο πάνω και με την έλευση του Κώστα Σακκά. Ελπίζουμε σ’ ένα μικρό θαύμα. Επενδύσαμε αρκετά χρήματα στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Αντικαταστήσαμε τον Σαντίκ με τον Καρλάο, τον γνωρίζαμε… Όταν μία ομάδα κάνει δέκα τελικές σ’ έναν αγώνα και δεν βάζεις γκολ , τότε έχεις πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, θα παλέψουμε όλους τους αγώνες».

«Έχει προχωρήσει η όλη φάση με το γήπεδο και τη σύμβαση. Εντός Μαρτίου θ’ αρχίσουν τα έργα για να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-22 γιατί είναι έργο που χρειάζεται 16 μήνες. Είναι μία προσπάθεια να αναζωογονήσουμε την περιοχή. Θα ικανοποιεί τις προδιαγραφές του ΚΟΑ και της ΚΟΠ - 3600 άτομα».

«Πέραν του τιμωρημένου Ντερβίτ, οι υπόλοιποι  είναι στη διάθεση του Σακκά».

Keywords
Τυχαία Θέματα