"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που γράφουν για αποτυχία"

Ο Μίλαν Τραίκοβιτς έμεινε εκτός τελικού στα 110μ. από την χθεσινή ήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημ Στίβου στο Λονδίνου, όμως ο ίδιος δεν το θεωρεί αποτυχία, αφού στο σύνολο η φετινή χρονιά είναι πιο πετυχημένη από την περσινή.

Οι δηλώσεις του Μίλαν Τραίκοβιτς στο Ράδιο Πρώτο:

"Μπορώ να πω ότι έχω μάθει τον κόσμο να μπαίνει στους τελικούς και αρκετοί το περίμεναν. Το επίπεδο όμως ήταν αρκετά υψηλό. Είναι μεγάλη επιτυχία που δίνω το παρών μου σε αυτές τις διοργανώσεις. Χθες με κέρδισαν, έμειναν εκτός, αυτά έχει ο αθλητισμός. Ήξερα ότι για να περάσω έπρεπε να κερδίσω

μεγάλους αντιπάλους. Η σειρά μου ήταν σειρά τελικού. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι αυτά τα λίγα κλάσματα δευτερολέπτου που μας χωρίζουν. Χθες κάτι έλειπε από μένα κυρίως στο τρέξιμο. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, η χρονιά μου ήταν αρκετά καλή. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που γράφουν για αποτυχία, είναι πιο πετυχημένη η φετινή χρονιά μου από πέρσι. Έφτασα σ' ένα επίπεδο να στεναχωριέμαι που δεν πέρασα στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Δεν αγωνίζομαι μόνος μου... Δεν ήταν η μέρα μου, την επόμενη φορά ίσως να είμαι εγώ αυτός που θα τους κερδίσω. Η επόμενη ημέρα είναι στον τελικό του Ντάιμοντ Λιγκ την 1η Σεπτεμβρίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα