CIIM Διεθνής αναγνώριση μεταπτυχιακού προγράμματος

Τη Διεθνή αναγνώριση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, έλαβε το CIIMCyprus International Institute of Management. Τα διδασκόμενα μαθήματα του ανωτέρω Μεταπτυχιακού Προγράμματος αναγνωρίστηκαν επίσημα τον Ιούλιο του 2017 από τον Οργανισμό Society for Human Resource Management (SHRM).

Η αναγνώριση αφορά στην πλήρη εναρμόνιση των μαθημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος με τις απαιτήσεις του SHRM για τα προγράμματα Διοίκησης

Ανθρώπινου Δυναμικού. Όπως αναφέρεται στην επιστολή που συνοδεύει το επίσημο έγγραφο αναγνώρισης, το εν λόγω πρόγραμμα ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις των προγραμμάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού όπως αυτές περιγράφονται στον επίσημο οδηγό του SHRM. Η αναγνώριση έχει ισχύ για τεσσερισήμισι έτη (Ιούλιος 2017 – Δεκέμβριος 2021).

Το SHRM είναι ο μεγαλύτερος Οργανισμός Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως. Εκπροσωπεί 285.000 μέλη σε περισσότερες από 165 χώρες. Αποτελεί δε, τον κορυφαίο πάροχο πληροφοριών και πόρων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των επαγγελματιών του κλάδου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το CIIMCyprus International Institute of Management αποτελεί μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Ιδρύθηκε το 1990 από ομάδα επιχειρηματικών ηγετών καθώς και κορυφαίων ακαδημαϊκών οι οποίοι εκπροσωπούν μερικές από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς του CIIM λειτουργεί από το 2006 και έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 300 επαγγελματίες του κλάδου.

Σχετικά με το CIIM

To CIIM - Cyprus International Institute of Management είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό (registered charity) εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο με δραστηριότητα άνω των 27 χρόνων στον τομέα της Διοίκησης των επιχειρήσεων και του Δημόσιου τομέα. Το CIIM προσφέρει διεθνούς φήμης μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας με καθηγητές από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου ( Harvard University, Cambridge, Yale, UCL). Στο CIIM παράλληλα λειτουργεί κέντρο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων και παρέχονται επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα