"Χρειαζόμαστε τον κόσμο διπλα μας" (βίντεο)

Μέσα στο βιογραφικό του Κρίστιαν Πορτίγια, θα παρατηρήσει κανείς ανάμεσα στα πολλά ότι πέρασε από τα Ελληνικά γήπεδα, φορώντας τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης και της Γλυφάδας.

Ήταν η αφορμή για να γνωρίσει και τον προπονητή του Ερμή στα διάφορα παιχνίδια που πραγματοποιούνταν. Μιλώντας στην κάμερα της ομάδας, αποκαλύπτει ποιο πιστεύει οτι είναι το χαρακτηριστικό του ως ποδοσφαιριστής και μας δίνει τις ευχές του για την νέα ποδοσφαιρική

χρονιά.

– ΝΕΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΕΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ..

Θέλουμε όλοι να συνεργαζόμαστε με όλους και τώρα που έχουμε και τους νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα θέλω να πω ότι το ποδόσφαιρο έχε μόνο μια γλώσσα.Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και θα παλεύουμε για αυτό.

– ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΟΧΙ..

Ναί είναι ευκολότερο για εμένα, είναι και η ίδια γλώσσα, διαφορετική χώρα φυσικά αλλά οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι. Ίσως το ποδόσφαιρο να μοιάζει κιόλας. Ήμουν στην Ελλάδα τρία χρόνια πέρασα πολύ καλά εκεί αλλά και στην Κύπρο βλέπω ότι θα είναι το ίδιο.

– ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ..

Πολύ καλά! Είμαι χαρούμενος, βρίσκομαι στην Κύπρο εδώ και ένα μήνα περίπου, είμαι καλά με την οικογένεια μου αλλά κυρίως με την οικογένεια του Ερμή.

– ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ..

Έχουμε πολλές προπονήσεις δύο φορές την μέρα, όπου δουλεύουμε την τεχνική και φυσική μας κατάσταση. Προετοιμαζόμαστε για τα φιλικά μας και φυσικά θα είμαστε προετοιμασμένοι και για το πρώτο μας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στην έναρξη του πρωταθλήματος.

– ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..

Γνώρισα τον προπονητής μας πριν τέσσερα χρόνια όταν εγώ έπαιζα στον Άρη. Μου αρέσει γιατί είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και νοιώθουμε πολύ καλά μαζί του.

– ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ..

Μου αρέσουν πολύ οι κοντινές πάσες της μπάλας..

– ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Κάθε ομάδα χρειάζεται τους οπαδούς.. Αν πάμε Ευρώπη.. θα χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο μας για να είμαστε όλοι μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα