"Χωρίς σεξ δεν παίζεις καλό ποδόσφαιρο!"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε στις δηλώσεις του Σαμίρ Νασρί για απαγόρευση της μεταμεσονύκτιας σεξουαλικής ζωής στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως χωρίς σεξ είναι αδύνατον να παίξεις καλό ποδόσφαιρο.



Στην εκπομπή, "L'Équipe du Soir", ο Σαμίρ Νασρί προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις ποδοσφαιρικές, και μη, ιδιοτροπίες του πρώην τεχνικού του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφέροντας πως ο Καταλανός τεχνικός επιτρέπει το σεξ μόνο πριν τα μεσάνυχτα.

Σε μια ημέρα ρεπό, μας είπε ότι όποιος ήθελε να κάνει σεξ, θα έπρεπε να το κάνει πριν τις 00:00 γιατί θα πρέπει να έχουμε καλό ύπνο. Είπε ότι το έκανε με τον Μέσι κι από τότε ο Αργεντινός δεν υπέστη ξανά κάποιον μυικό τραυματισμό. Επίσης με τον Λεβαντόβσκι, τον οποίον άφησε στον πάγκο και τότε άρχισε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα", είπε ο άσος της Σεβίλλης, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός εκεί από τους "Πολίτες".

Ο Γκουαρδιόλα φρόντισε να δώσει την δική του απάντηση στον 29χρονο, τονίζοντας πως "είναι αδύνατον να παίξεις καλό ποδόσφαιρο χωρίς να κάνεις σεξ με τον/την σύντροφό σου. Ποτέ δεν θα έβαζα τιμωρία γι' αυτό. Αν το κάνεις (το σεξ), γίνεσαι καλύτερος παίκτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα