"Αρέσει η ΑΕΚ στον Λαΐφη"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας aek1924.gr, το οποίο αναδημοσιεύει η αθλητική ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στην Κύπρο και αναμένεται να έχει την πρώτη του επαφή με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη προκειμένου να διαπιστώσουν τι έδαφος υπάρχει για συνεργασία. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η υπόθεση είναι δύσκολη λόγω Ανόρθωσης.

Διαβάστε το κομμάτι

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στην Κύπρο

και αναμένεται ότι θα έχει την πρώτη επαφή με τον Λαΐφη, ώστε οι δύο πλευρές να δουν τι διαφορές υπάρχουν και αν μπορούν να συνεργαστούν την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Λαΐφης θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος του αρέσει ιδιαίτερα, ειδικά από τη στιγμή που θα συνεργαστεί με τον Κετσπάγια, έναν προπονητή που τον θέλει στην ομάδα και πιστεύει στις ικανότητές του.

Βέβαια, δεν είναι όλα θετικά στην υπόθεση, καθώς από την μια ο παίκτης θέλει, αλλά από την άλλη στην Ανόρθωση τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα. Η κυπριακή ομάδα βρίσκεται σε αλλαγή διοικητικού καθεστώτος και αυτό δυσκολεύει την μεταγραφή.

Παρόλα αυτά ο Κετσπάγια θα έχει επαφή με την πλευρά του παίκτη, ελπίζοντας ότι όποια προβλήματα υπάρχουν θα ξεπεραστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα