ΗΠΑ: Παιδόφιλος ζούσε με 12 παιδιά - Το ένα του το είχαν ...πουλήσει οι γονείς του

ΚΟΣΜΟΣ

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι 51χρονος άνδρας από την Πενσιλβάνια ζούσε με 12 κορίτσια, ηλικίας από έξι μηνών έως 18 ετών, τα οποία και αποπλανούσε συστηματικά.

Σύμφωνα με το CNN, ο Λι Κάπλαν συνελήφθη από τις Αρχές όταν γείτονές του οι οποίοι είδαν δύο από τα παιδιά να κάθονται έξω από το σπίτι του εμφανώς λυπημένα και ειδοποίησαν τις Αρχές επειδή υποψιάστηκαν

ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον 51χρονο επιχειρηματία και σοκαρισμένοι ανακάλυψαν την αρρωστημένη σχέση που διατηρούσε με τα παιδιά.

Το μεγαλύτερο από τα κορίτσια, μία 18χρονη κοπέλα, ζούσε με τον Κάπλαν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια και είχε γεννήσει δύο από τα παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι του. Το πιο αρρωστημένο, δε, είναι ότι η νεαρή κοπέλα είχε …πουληθεί στον παιδόφιλο από τους ίδιους της τους γονείς.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι Daniel και Savilla Stoltzfus βρίσκονταν στο χείλος της καταστροφής και ο Κάπλαν τους πρότεινε να τους βοηθά οικονομικά με αντάλλαγμα να πάρει την 14χρονη τότε κόρη τους στο σπίτι του... Όπως και τελικά συνέβη.

Και οι τρεις κρατούνται και έχει οριστεί εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων για τον κάθε έναν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης.

παιδόφιλοςΗΠΑανήλικεςΠενσιλβάνιαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα