"Απαράδεκτες οι παραπομπές Καταλά και Ιδιάκεθ"

Ικανοποίηση για το σκορ πρόκρισης επί του Άρη στο θεσμό του κυπέλλου επικρατεί στην ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή νίκη και την επιθυμία όλων για παραμονή του Άντρου Καραπατάκη στην προεδρία, τόνισε ότι δύσκολα θα προκύψει νέα προσθήκη και καταλήγοντας αποκάλυψε ότι οι Νταβίντ Καταλά και Ιμανόλο Ιδιάκεθ παραπέμφθηκαν στον Αθλητικό Δικαστή.

«Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα να αφήσει οριστικά

το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και να πετύχει το ζητούμενο με τον Άρη. Το πέτυχε με πειστικό τρόπο και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε τυπικής διαδικασίας. Ήταν σημαντικό που κάποια παιδιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και έδειξαν παθητικό, αλλά και η νίκη με μηδέν παθητικό.

Στρέψαμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τη Δόξα. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν αποθεραπεία σήμερα και από το σαββατοκύριακο θα μπούμε σε ρυθμούς Δόξας. Ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος και είναι η νίκη. Σιγά σιγά να προσπαθήσουμε να ανέβουμε και βαθμολογικά, αφού μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην 4η θέση. Οι δυνατότητες στην ομάδα υπάρχουν».

Για τον Άντρο Καραπατάκη
«Εναπόκειται στον ίδιο. Οι ενέργειες όλων και η επιθυμία μας είναι να παραμείνει. Έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα».

Καταλήγοντας, ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε για την παραπομπή του Καταλά και του Ιδιάκεθ στον Αθλητικό Δικαστή

«Έχει προκύψει ένα θέμα. Μας ενημέρωσαν για παραπομπή του αρχηγού μας Νταβίντ Καταλά για φτύσιμο αντιπάλου κα του προπονητή μας για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Τις θεωρούμε απαράδεκτες. Περιμένουμε να μας εξηγήσει κάποιος το σκεπτικό και να μας πει που βλέπει τον αρχηγό να προχωρεί σε τέτοια ενέργεια μέσα από την τηλεοπτική εικόνα και φακό και γιατί παραπέμπτεται ο προπονητής μας. Ο Αθλητικός Εισαγγελέας θέλει να πηγαίνει ο προπονητής μας στη διάσκεψη, να λέει ένα καλησπέρα και να αποχωρεί; Προσπαθούμε να το συνηδειτοποιήσουμε και εμείς, τώρα προέκυψε αυτό το θέμα και για τον αρχηγό και για τον προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα