Αμφιβάλλει ακόμα κανείς ότι η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα;

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ότι η ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη. Αμφισβητεί κανείς; Έχοντας στοιχεία μεγάλης ομάδας η ΑΕΚ πέτυχε την ανατροπή στο ΑΕΚ Αρένα κόντρα στην ΑΕΛ, αν και μέχρι το 79' το παιχνίδι ανήκε στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου.

Αυτή η ομάδα έχει

χαρακτήρα το γράψαμε πολλάκις τη φετινή σεζόν, είναι ομάδα που δεν τα βάζει κάτω, απέκτησε ήδη τη νοοτροπία νικητή, με τον Βάσκο τεχνικό να διαβάζει πολύ σωστά τους αντιπάλους. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι η ΑΕΚ παραμένει αήττητη στις 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μας. Μέχρι ενός σημείου στο παιχνίδι, έδειξε να είναι επηρεασμένη από την απώλεια του Χουάν Τομάς, όταν όμως πήραν μπρος οι "ισπανικές" μηχανές, οι Ακοράν και Τέτε βρήκαν στόχο, "τρυπώντας" τα δίχτυα του Ρόμο.

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα για τον τίτλο, ότι έχει στοιχεία πρωταθλήτριας, ότι μπορεί να συνέλθει από μία απώλεια, ότι ξέρει τι πάει να πει... αντίδραση. Η ισοφάριση από τη βολίδα του Ακοράν, έδωσε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες τους ότι μπορούσαν για την ανατροπή, έτσι και έγινε. Εξάλλου και ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του είχαν πίστη.

Πέραν όμως από το αγωνιστικό, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά στον κόσμο της ομάδας. Η παρουσία τους σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα ήταν καταλυτική και ενώ η ομάδα τους βρισκόταν πίσω στο σκορ, το πίστευαν ότι μπορούσαν για βαθμολογικό κέρδος είτε αυτό ήταν μία ισοπαλία είτε μία νίκη. Με τις ιαχές τους έσπρωχναν συνεχώς τους ποδοσφαιριστές, ενώ σε κάθε τους ενέργεια δεν έλειπε το χειροκρότημα. Μετά το 1-1 οι πιθανότητες για τη νίκη αυξήθηκαν, έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους και ήρθε στο σπουδαίο αυτό τρίποντο. Είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα να υπάρχει αυτή η υποστήριξη και πίστη από τις κερκίδες μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα