Ομόνοια: Η εύστοχη τοποθέτηση του Κάρβερ

Είπε πολλά ο Κάρβερ στη συνέντευξη Τύπου και δε θέλησε να είναι αυστηρός με τους παίκτες του. Η τοποθέτηση του περί άσχημης νίκης ήταν πάντως εύστοχη και καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα της εμφάνισης στο Παφιακό.

Η Ομόνοια ήταν απλά υποφερτή στο πρώτο μέρος και χείριστη στην επανάληψη. Ελαφρυντικό κανένα. Μπορεί να έμειναν βασικοί παίκτες στο πάγκο λόγω προβλημάτων αλλά αυτό δε σημαίνει πως δικαιολογείται τέτοια εικόνα. Είχε θέματα ανάπτυξης στο πρώτο ημίχρονο. Το ότι έπαιξε με

10 παίκτες για τριάντα λεπτά πάλι δεν δίνει άλλοθι για την εικόνα. Από το πρώτο λεπτό του ημιχρόνου μέχρι τη κόκκινη περνούσε δύσκολες ώρες.

Η αποβολή Παναγή ξεκίνησε από κενό στο κέντρο της άμυνας. Μετά τη κόκκινη και το δεύτερο δοκάρι πάλι πιέστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για 45 λεπτά δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα έστω και για λίγο. Το πρόβλημα όμως είναι μεγάλο στην αμυντική συμπεριφορά. Όταν οι αντίπαλες ομάδες βγάλουν παίκτες μπροστά και πιέσουν ψηλά η Ομόνοια δυσκολεύεται τρομερά. Ο καθένας μπορεί να συμπεράνει πόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόβλημα στα ντέρμπι. O Κάρβερ έχει πολλή δουλειά ακόμη για να φέρει την αμυντική απόδοση της Ομόνοιας σε επιθυμητό βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα