«Άμα είσαι πρώτος, σίγουρα θέλεις πρωτάθλημα» (ηχητικό)

Ο Ανδρέας Αβραάμ είπε πολλά και ενδιαφέροντα μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο για την πορεία της Ανόρθωσης σε αυτές τις 14 αγωνιστικές, το ρόστερ της ομάδας, την μάχη του τίτλου και το κεφάλαιο Εθνική ομάδα.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και την διαδρομή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:
«Μπορεί να μην παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο όμως είναι σημαντικό όταν δεν είσαι στα καλύτερα σου να παίρνεις τους βαθμούς. Περιμένουμε να φτάσουμε σε καλύτερα επίπεδα. Ας μην ξεχνάμε την περσινή χρονιά όταν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν παίρναμε

τα αποτελέσματα. Θα το βελτιώσουμε και αυτό. Η ουσία μετρά και να δούμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Σιγά-σιγά θα βγει και το γήπεδο.
Ο κόσμος είναι δίπλα μας και στηρίζει την προσπάθεια και ότι κάνουμε στο γήπεδο το κάνουμε γι’ αυτούς».

Για το ρόστερ της ομάδας:
«Το κάτι παραπάνω ήταν να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Το ρόστερ έχει γεμίσει και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.
Πέρσι ήταν περισσότεροι νεαροί και ίσως να έλειπε η εμπειρία. Φέτος υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και σε συνδυασμό με τους νεαρούς γίνεται ένα καλό σύνολο.
Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή. Εκτός από ότι υπάρχει συναγωνισμός, βελτιώνεσαι και σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθώ και εγώ να βελτιώνομαι».

Για τη μάχη του τίτλου:
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα. Είμαστε κάποιες ομάδες πιο ψηλά αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέπουμε. Άμα είσαι πρώτος σίγουρα θέλεις πρωτάθλημα. Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάκτυλο μου αλλά είναι πολύ νωρίς. Άμα κερδίζεις θα πάρεις και πρωτάθλημα».

Για την Εθνική:
«Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να αγωνίζεται στην Εθνική πόσο μάλλον εγώ που έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα. Είναι ένας στόχος προσωπικός να επιστρέψω στην Εθνική. Θα έρθει κάποια στιγμή η ευκαιρία και θα είμαι σύντομα στην Εθνική»

Keywords
Τυχαία Θέματα