Σίλβα: «Αξίζει τον σεβασμό η Άντερλεχτ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα εμφανίστηκε προσγειωμένος στις πρώτες του δηλώσεις ενόψει των παιχνιδιών με την Άντερλεχτ για τη φάση των 32 του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η βελγική ομάδα δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να

είναι καλά προετοιμασμένος και για τα δύο ματς.

«Είναι ένας παιχνίδι που είναι ακόμα μακριά. Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και έπαιξε με ομάδες όπως η Μονακό και η Τότεναμ στους ομίλους του Europa League. Είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και θα μας δυσκολέψει σίγουρα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι», τόνισε αρχικά ο Σίλβα.

Για τις δύο πρόσφατες νίκες του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ στο Champions League: «Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δύο φορές. Είναι ένα καλό σημάδι, μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα που έχει βαρύ όνομα και αξίζει τον σεβασμό. Εκείνα τα ματς ανήκουν στο παρελθόν όμως. Φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το αν θα πάρει πληροφορίες για την Άντερλεχτ από τον Μιλιβόγεβιτς: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μελετήσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε τον Μιλιβόγεβιτς που ξέρει καλά την Άντερλεχτ και θα συζητήσουμε μαζί του. Θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα με τους παίκτες που θα δηλώσει: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για τη λίστα. Θα δούμε τις πιθανότητες που υπάρχουν. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα