Άλβαρεζ και Τάντιτς «σκότωσαν» τα όνειρα του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε μέσα στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Άλβαρεζ και Τάντιτς

Οι γαλαζοκίτρινοι θα συνεχίσουν στους ομίλους του UEFA Europa League.

Η

ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπέλετς εκτός από μερικές περατώσεις, μετά το 30΄. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνά του και κρατούσε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή του. 

Η Ολλανδική ομάδα κατάφερε να γίνει απειλητική στο 33' μετά από φάουλ του Ζιγέχ ο οποίος με την εκτέλεση του ανάγκασε τον κίπερ του ΑΠΟΕΛ σε δύσκολη απόκρουση. Η πιο μεγάλη φάση ήρθε στο 41' όταν ο Ζιγέχ έκανε την σέντρα με τον Τάντιτς από κοντά να μην βρίσκει στόχο.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Μετά από στημένη φάση και πάλι, η μπάλα πήγε στο κέντρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ, και ο Άλβαρεζ με κεφαλιά έκανε το 1-0. (Δείτε το τέρμα ΕΔΩ)

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

Στην επανάληψη, ο Άγιαξ μπήκε δυνατά και πέτυχε 2ο τέρμα, όμως ο διαιτητής του αγώνα πήγε στο VAR, είδε οφσάιντ και ακύρωσε το τέρμα. Στο 53 πέτυχε και ο ΑΠΟΕΛ τέρμα με τον Πάβλοβιτς όπως και πάλι ακυρώθηκε το τέρμα καθώς ο Σέρβος ήταν εκτεθειμένος. 

Στο 58 οι γηπεδούχοι με τον Ζιγέχ έχασαν μεγάλη ευκαιρία και ο Μπέλετς κατέγραψε ακόμα μια καλή απόκρουση. Στο 65΄ και πάλι ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ σωτήρια σταμάτησε τον Χούντελαρ μετά από κοντινό πλασέ. 

Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80', με τον Τάντιτς να κάνει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ και να νικά τον Μπέλετς. (Δείτε το τέρμα ΕΔΩ)

Στην συνέχεια, ο Άγιαξ με τον Χούντελαρ είχε δύο ακόμη καλές στιγμές, αρχικά με κεφαλιά και μετά με όμορφο δυνατό σουτ, χωρίς όμως να σημειωθεί κι άλλο τέρμα σε βάρος της Κυπριακής ομάδας. 

Διαβάστε επίσης:

Εισβολέας στο Άγιαξ-ΑΠΟΕΛ (video)

Καρέ-Καρέ η χρήση VAR (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα