Αλλάζει ο Στρόβολος – Αυτό είναι το νέο σχέδιο – «ανάσα» στο κυκλοφοριακό

Το νέο ολοκληρωμένο σχέδιο που θα ενώνει τη Λεωφόρο Στροβόλου με την Λεωφόρο Αρχαγγέλου παρουσιάζει ο Δήμος Στροβόλου.

Σε δηλώσεις του στο Μεσημέρι και Κάτι ο Δήμαρχος της περιοχής ανέφερε ότι το σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή μιας γέφυρας και ενός νέου δρόμου που θα ενώνει ουσιαστικά τις δυο κεντρικές αρτηρίες του Στροβόλου. Από την περιοχή του πυρήνα του Στροβόλου διέρχονται καθημερινά 20 χιλιάδες αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον κ.Παπαχαραλάμπους, με το νέο σχέδιο θα δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο πρόβλημα της υπερχείλισης του Πεδιάιου στο σημείο της Αλεξανδρουπόλεως και θα "ανασάνει"

ο πυρήνας του Στροβόλου από την καθημερινή τροχαία κίνηση.

Το έργο θα στοιχίσει 12 εκατομμύρια και αναμένεται σύμφωνα με τον Δήμαρχο να αρχίσει τέτοια εποχή το 2021.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής για ενημέρωση των δημοτών για θέματα που τους αφορούν άμεσα ή και τους επηρεάζουν, ο Δήμος Στροβόλου διοργανώνει δημόσια παρουσίαση του Ρυθμιστικού Σχεδίου για την κατασκευή του δρόμου Πρωταρχικής Σημασίας που θα ενώνει τη Λεωφ Στροβόλου με τη Λεωφ Αρχαγγέλου και τμήματος του δευτερεύοντος οδικού δικτύου (οδοί Αλεξανδρουπόλεως – Βοσπόρου – Κανάρη – Μακεδονιτίσσης).

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.Η παρουσία όλων των επηρεαζόμενων στη συγκέντρωση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 

Keywords
Τυχαία Θέματα