Αλλάζει ο καιρός - Προβλέπονται βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα περίοδοι με αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές, ενώ αργότερα ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα ορεινά και νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι

μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 στα ψηλότερα ορεινά

Απόψε αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με συννεφιά που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο και την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα