Αλλαγή ώρας στον τελικό κυπέλλου Γυναικών

Κεραυνός και ΑΕΛ συγκρούονται την Κυριακή στις 19:30 στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στην Λάρνακα, με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών 2016. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ο Κεραυνός επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 53-41, με την ΑΕΛ

να προκρίνεται κόντρα στην Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ χωρίς να διεξαχθεί ο αγώνας. Στην ημιτελική φάση η ομάδα του Στροβόλου επικράτησε του ΑΠΟΠ με 57-45 και η ΑΕΛ νίκησε τον Απόλλωνα με 69-44.

Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές μέχρι στιγμής, με τον Κεραυνό να επικρατεί και στις δύο. Η πρώτη ήταν στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο στις 8 Νοεμβρίου, με τον Κεραυνό να επικρατεί με 77-71, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έγινε στις 3 Ιανουαρίου στην Λεμεσό, με τον Κεραυνό να φεύγει νικητής με 55-52. Όσο αφορά την παρουσία των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, ο Κεραυνός είναι στην 1η θέση με 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ η ΑΕΛ είναι μία θέση πιο κάτω μετρώντας 9 νίκες και 2 ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα