Άλεφ: "Στα βήματα του Τουρέ"

Ο μέσος της ΑΕΚ, Αλέφ και πρώην Απολλωνίστας, μίλησε σε ελληνική ιστοσελίδα μετά το φιλικό με τη Γαλατάσαράι για το στυλ του που θυμίζει Γιαγιά Τουρέ, τις προτάσεις που είχε πριν έλθει στην Ένωση και τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

"Ήταν το πρώτο μου ματς. Έπαιξα λίγα λεπτά, αλλά μπήκα στο κλίμα της ομάδας. Δουλεύουμε σκληρά, υπάρχει κούραση από την προετοιμασία

αυτή την περίοδο. Δεν ανησυχώ. Όλα τα άλλα θα εμφανιστούν. Κάναμε καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που - δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι - είναι η πρωταθλήτρια Τουρκία. Είμαι χαρούμενος για τα λόγια του προπονητή. Ο Γιαγιά Τουρέ είναι μεγάλος παίκτης, φθασμένος. Τον θαυμάζω κι ελπίσω να βαδίσω στα βήματά του".

"Είχα από μια πρόταση από την Πορτογαλία, από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ τελευταία μπήκε και μια ομάδα από τη Ρωσία. Αλλά, όταν ήλθε η πρόταση της ΑΕΚ το σκέφτηκα κι επέλεξα. Ήλθα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, η οποία παίζει στο Champions League κι αυτό είναι από μόνο του ένα μεγάλο κίνητρο. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Θέλω να πω ότι θα απαντούμε πάντα μέσα στο γήπεδο, πάμε να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα