Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο 12ο Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου & Ρωσίας

Το 12ο Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου και Ρωσίας πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο στην Κύπρο, στις 15 Σεπτεμβρίου 2018, υπό την υψηλή εποπτεία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη.

Έχοντας ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Ensemble Productions και της Κυπριακής κυβέρνησης πριν από 12 χρόνια, το γκαλά εξελίχθηκε ένα από τα σημαντικότερα ετήσια πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα στην Κύπρο

και μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη Ρωσία. Το γκαλά συγκεντρώνει πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες και από τις δύο χώρες.

Όπως κάθε χρόνο, όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, το οποίο στηρίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους.

Το Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου και Ρωσίας 2018 θα είναι ακόμα μια σημαντική πολιτιστική εμπειρία, μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί το πνεύμα της Ρωσίας και η φιλοξενία της Κύπρου. Η αξιόλογη αυτή εκδήλωση που γίνεται στον χώρο με το μεγαλύτερο κύρος στην Κύπρο - το Προεδρικό Μέγαρο - είναι αφιερωμένη στις πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου και Ρωσίας.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Κύπρο, τη Ρωσία και την Ελλάδα ενώνουν τη φωνή και το ταλέντο τους, σε μία μοναδική παράσταση που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το γκαλά Κύπρου - Ρωσίας 2018.

Οι φετινοί καλλιτέχνες είναι:

• M. TURETSKY SOPRANO - Μία πολύ επιτυχημένη πρόταση στον χώρο της τέχνης, στη Ρωσία. Ένα γυναικείο φωνητικό γκρουπ – φαινόμενο που δημιουργήθηκε από τον Ρώσο σόουμαν, μαέστρο και παραγωγό του People’s Artist στη Ρωσία, Mikhail Turetsky.

Οι Soprano συνδυάζουν όλες τις δυνατότητες της γυναικείας φωνής, από την πιο υψηλή soprano έως την πιο χαμηλή mezzo, παίζοντας παράλληλα διαφορετικά μουσικά όργανα όπως βιολί, σαξόφωνο και πλήκτρα.

Εμφανίζονται ως Πρεσβευτές της Μουσικής σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Grand Prix Soči (Ρωσία), σε διοργανώσεις χόκεϊ και ποδοσφαίρου, όπως επίσης και σε διεθνείς μουσικές παραστάσεις, ως εκπρόσωποι της Ρωσίας, με τηλεοπτικό κοινό που αγγίζει το 1 δις τηλεθεατών.

• Trio LOYKO – Είναι ένα από τα πιο διάσημα μουσικά συγκροτήματα δεξιοτεχνών στην Τσιγγάνικη μουσική της Ρωσίας. Έχουν κυκλοφορήσει 15 σόλο άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Ρωσία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Ιρλανδία και στην Ολλανδία. Περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο, με παραστάσεις σε σκηνές παγκοσμίου κύρους όπως η Alte Oper Frankfurt, η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, το Manhattan Hall στη Νέα Υόρκη και πολλές ακόμα. Έχουν εμφανιστεί δίπλα σε μουσικούς θρύλους όπως ο Ronnie Wood, ο Stephan Grapelli και ο Ravi Shankar.

O παγκόσμιος τύπος τους έχει χαρακτηρίσει ως Loyko Group, που σημαίνει το καλύτερο γκρουπ στον χώρο της μουσικής σε όλο τον κόσμο.

• Το ακαπέλα γκρουπ "PYATERO" - Μία φημισμένη και βραβευμένη ομάδα φωνητικής διασταύρωσης που έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες σε διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ, ενώ υπήρξε πολιτιστική Πρέσβειρα της σύγχρονης ρωσικής τέχνης σε πολλές χώρες. Οι καταπληκτικές φωνές τους κυμαίνονται μεταξύ τενόρου και μπάσου, ενώ μιμούνται τον ήχο κάθε μουσικού οργάνου, κατακτώντας έτσι και τα πιο απαιτητικά κοινά σε όλο τον κόσμο.

• Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης της τελευταίας δεκαετίας (2000-2011). Νικητής πολλών μουσικών βραβείων, όπως Best Pop Album, Καλύτερο Καλλιτεχνικό Τραγούδι, Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς και Άλμπουμ της Χρονιάς, στα Βραβεία Arion 2007, όπως επίσης και Καλύτερος Άντρας Συνθέτης της Χρονιάς στα βραβεία Status 2007.

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Τα καθαρά έσοδα των εισιτηρίων θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος.

Τα εισιτήρια αξίας € 110 μπορούν να αποκτηθούν μέσω της Tickethour:

www.tickethour.com.cy

Τηλέφωνο: 77 77 70 40

Από οποιοδήποτε κατάστημα ACS Courier παγκύπρια και από τα γραφεία του Ιδρύματος Ραδιομαραθωνίου, στην οδό Βαλαωρίτη 3, Ακρόπολη, Λευκωσία, Τηλ: 22879518

Το Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου-Ρωσίας 2018 διοργανώνεται και παρουσιάζεται από την Ensemble Productions Ltd και την CR Cyprus –Russia Gala Ktd, υπό την Υψηλή Εποπτεία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη, σε συνεργασία με την Rossotrudnichestvo.

Φέτος, το Gala θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου 2018, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ensemble Productions.

E: [email protected]

T.: + 44 020 3819 7070

Keywords
Τυχαία Θέματα