«Ακούσαμε έκρηξη και πεταχτήκαμε» -Φύλακες άγγελοι ζευγαριού

Ο αλτρουισμός και η αυταπάρνηση για μια ακόμη φορά ήταν καταλύτης σε ένα ακόμη περιστατικό, όπως το χθεσινοβραδινό στη Λάρνακα.

Δυο ηλικιωμένοι σώθηκαν εκ θαύματος, μετά από έκρηξη σε φιάλη υγραερίου που πιθανόν να χρησιμοποιείτο για οικιακούς λόγους. Η εκκωφαντική

έκρηξη σήκωσε στο πόδι τους περιοίκους.

Στο SigmaLive μίλησε πολίτης, ο οποίος βρισκόταν απέναντι σε μια εκδήλωση, όπου ο ήχος από την έκρηξη τους έβγαλε έξω προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί. «Ακούσαμε την έκρηξη και πεταχτήκαμε έξω αμέσως. Μαζί με άλλους ανθρώπους βγάλαμε έξω τους ηλικιωμένους και τους κρατούσαμε μέχρι να έρθει ασθενοφόρο».

Έκρηξη Λάρνακα: Παραλίγο να καεί ζωντανός ηλικιωμένος

Η φωτιά ήταν αρκετά μεγάλη και υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί και στα παρακείμενα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, επισημαίνει ο αυτόπτης μάρτυρας στο SigmaLive. Οι πυροσβέστες που κατέφθασαν στον χώρο, μπήκαν στο σπίτι για κατάσβεση μετά τη λήψη σχετικών οδηγιών.

Οι δυο ηλικιωμένοι νοσηλεύονται στο ΓΝ Λευκωσίας, αφότου πρώτα μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λάρνακας και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Γενικό της Λευκωσίας.

Σήμερα, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία αναμένεται να εξετάσουν τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη και ακολούθως την πυρκαγιά στο διαμέρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα