Ακόμη και οι ίδιοι δεν κρύφτηκαν

Η Ομόνοια πραγματοποίησε χθες την χειρότερη της εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό από την 1η αγωνιστική. Μπορεί να μην έχασε ωστόσο πέταξε δυο βαθμούς στον κάλαθο των σκουπιδιών στην προσπάθεια που θα κάνει για την έξοδο της στην Ευρώπη μετά από αρκετό καιρό. 

Ακόμη και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές δεν κρύφτηκαν με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και ούτε έψαξαν δικαιολογίες. Αυτός ίσως να λέει και κάτι. 

Από την πλευρά ο Λέζιακ

που ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την ομολογουμένως άσχημη εμφάνιση των πρασίνων , τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως μετά το γκολ αυτός και οι συμπαίκτες του σταμάτησαν ή καλύτερα δεν είχαν συνέχεια. 

Όταν ένας ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται την κατάσταση τότε μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ομάδα από αυτό το γεγονός. 

Το στοίχημα πλέον για την ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ είναι να βρει τον δρόμο προς τις επιτυχίες για να μην την πάρει από κάτω η όλη κατάσταση. Μπορεί να είναι στην αρχή, μπορεί να έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά ντέρμπι, ωστόσο το πρόγραμμα που ακολουθεί ίσως να είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Γιατί ακολουθούν παιχνίδια στα οποία η Ομόνοια είναι το φαβορί (όπως φυσικά και με τον Ολυμπιακό) και θα πρέπει να πάρει βαθμούς αν θέλει να κάνει το μεγάλο της βήμα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα