Ακατάλληλα σχολικά λεωφορεία:Αυτά είναι μερικά από τα δρομολόγια

Λίστα με διαδρομές σχολικών λεωφορείων, που θεωρούνται επικίνδυνα για την ασφάλεια των μαθητών, αναμένεται να επιδώσουν, την ερχόμενη βδομάδα, στον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καροούσο, αλλά και στον υπουργό Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου, οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης.

Μετά τον αιφνίδιο έλεγχο που πραγματοποίησε την Παρασκευή ο κος Καρούσος, σε δρομολόγιο από τη Σια, και την απόφασή του να ακινητοποιηθεί το λεωφορείο που εκτελεί τη διαδρομή, φαίνεται ότι το ζήτημα θα συζητηθεί και θα τεθεί επί τάπητος τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας στο SigmaLive, o πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, ανέφερε πως από την αρχή της χρονιάς οι γονείς κατέγραψαν περιπτώσεις ακατάλληλων λεωφορείων.

Σύμφωνα με τον κ. Νικηφόρου, ακατάλληλα και προβληματικά, καταγράφηκαν λεωφορεία που διενεργούν δρομολόγια, σε Λάρνακα και Λεμεσό.

«Υπάρχουν διαδρομές που πραγματοποιείται από δημόσια υπηρεσία μεταφορών, από ακατάλληλα λεωφορεία, προς Λεύκαρα, Κίτι, Μενεού κ.α.. Όσον αφορά τη Λεμεσό, ακατάλληλα λεωφορεία καταγράφηκαν κυρίως προς την ορεινή Λεμεσό, όπως αυτό της διαδρομής προς Λεμύθου», είπε ο κος Νικηφόρου.

Σημειώνεται πως, το ζήτημα με τα ακατάλληλα σχολικά λεωφορεία σχολιάστηκε έντονα την φετινή χρονιά, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε εντός λεωφορείου το οποίο κατευθυνόταν προς τη Σχολή Μιτσή, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαθήτριας.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα