Σούπερ ντέρμπι στο Τσίρειο

Με σούπερ ντέρμπι η πρώτη δόση της 13ης αγωνιστικής στο Τσίρειο μεταξύ Απόλλων και Ανόρθωση, ενώ δυο ώρες νωρίτερα η ΑΕΚ φιλοξενεί την Πάφο, σε άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Στις 17:00, η ΑΕΚ μετά τις τρεις σερί ήττες και την απομάκρυνση του Ιμανόλ Ιδιακέθ, ψάχνει μέσα στην έδρα της, την επιστροφή στις νίκες, ενώ από την άλλη η Πάφος με τον Cameron Toshack στον πάγκο για πρώτη φορά, ψάχνει συνέχεια στις επιτυχίες μετά τη νίκη επί της Σαλαμίνας. 

Δυο

ώρες αργότερα (19:00) αργότερα θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης. Αμφότερες οι δυο ομάδες, προέρχονται από τρεις σερί νίκες και ψάχνουν μια νίκη που θα τους δώσει μεγάλη δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η Ανόρθωση με νίκη, παραμένει μόνη στην κορυφή και ανοίγει τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους 10 βαθμούς και θα εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες που θα έχουν οι άλλες ομάδες. Από την άλλη ο Απόλλωνας με νίκη μειώνει στους 4 από την κορυφή και έχει ενώπιον του μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το κακό ξεκίνημα που είχε. 

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου

17:00 ΑΕΚ - Πάφος F.C. (Primetel)

19:00 Απόλλων - Ανόρθωση (Cytavision Sports 1HD)

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου

17:00 ΕΝΠ - ΑΕΛ (Cytavision Sports 3HD)

19:00 Νέα Σαλαμίνα - Ομόνοια (Cytavision Sports 1HD)

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου

19:00 ΑΠΟΕΛ - Εθνικός Άχνας (Cablenet)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 6-2 τη Δόξα

Keywords
Τυχαία Θέματα