Αγ.Τριμιθιάς:Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες:"Δεν είδα ξανά κάτι τέτοιο"

Με δάκρυα στα μάτια οι κάτοικοι στους Άγιους Τριμιθιάς μιλούν μπροστά στην κάμερα του Σίγμα για τις καταστροφές που έχουν υποστεί από τον ανεμοστρόβιλο που κτύπησε την περιοχή.

Συγκεκριμένα, 80χρονος κάτοικος της περιοχής συγκινημένος αναφέρει ότι ποτέ πριν δεν έχει δει τέτοια κατάσταση. Μίλησε για τις καταστροφές στα λεμονόδεντρα και τα ελαιόδεντρά του, τα οποία ξεριζώθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο. Έκανε λόγο για «σπίτια ελεεινά».

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι οι καταστροφές είναι αμέτρητες, όχι μόνο στα σπίτια αλλά παντού, αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν

έχουν χαθεί ζωές. Όμως, σύμφωνα με όσα δήλωσε, την ώρα που κτύπησε ο ανεμοστρόβιλος βρισκόταν στο σπίτι της μόνη, χαρακτηρίζοντάς την ως τρομακτική εμπειρία με μεγάλη διάρκεια, κάτι που την είχε ανησυχήσει για μεγάλες καταστροφές.

Νέο βίντεο από τη στιγμή που κτυπάει ο ανεμοστρόβιλος στην περιοχή των Αγίων Τριμιθιάς στη Λευκωσία δόθηκε στη δημοσιότητα.

Επίσης, μέρα με τη μέρα αυξάνεται ο αριθμός των υποστατικών που φαίνεται να επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο στους Αγίους Τριμιθιάς. Παράλληλα, κατοικίδια ζώα έχασαν τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία, χωρίς ωστόσο να έχει καταγραφεί ο ακριβής αριθμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα