Άγριος καυγάς επιχειρηματία σε εστιατόριο στην Κερύνεια

Ο καβγάς μεταξύ γνωστών ανδρών στην τ/κ κοινότητα και μάλιστα σε δημόσιο χώρο εστιατορίου στην Κερύνεια, αλλά και το μεγάλο θέμα του δικαιώματος στους αντιρρησίες συνείδησης, είναι τα κύρια θέματα στον τ/κ Τύπο σήμερα.

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Οπλαρχηγία από τον Ακατζιάν» γράφει ότι ο Μπουλούτ Ακατζιάν, γαμπρός γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και υποψήφιος στις τελευταίες «βουλευτικές» με το ΚΕΕ, διαπληκτίστηκε δημόσια σε εστιατόριο με τον επίσης γνωστό επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα, Ερχάν Μπασιάι,

με αποτέλεσμα οι μπράβοι του πρώτου να δείρουν τον δεύτερο και πολύ πιο σοβαρά τον φίλο και συνδαιτυμόνα του Μπασιάι. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι οι ο τ/κ δικηγόρος Τατζιάν Ρεϊνάρ δήλωσε πως για να γλυτώσει την φυλακή ο αντιρρησίας συνείδησης Χαλίλ Καραπατσιάογλου, ακόμα και αν περάσει η «νομοθεσία» από την «βουλή», θα χρειαστεί άλλη «νομοθεσία» αμνηστίας ώστε ο νεαρός να μην πάει φυλακή. Αλλού γράφει ότι ο Ιζέτ Ιζτζιάν υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Οι αντιρρησίες συνείδησης στη βουλή» γράφει ότι η «νομοθεσία» που αφορά την μεταρρύθμιση της στρατιωτικής θητείας και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, πέρασε από το «υπουργικό» και στάλθηκε χθες στην «βουλή». Αλλού γράφει ότι η «μετεωρολογική υπηρεσία» προβλέπει πτώση θερμοκρασίας στους 9 βαθμούς και χιόνια. Σε άλλο θέμα γράφει ότι το «τμήμα βακουφίων» σε ένα χρόνο έδωσε βοήθεια 8 εκ ΤΛ.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Όπως το μελίσσι» αναφέρεται στις διελεύσεις το 2018 και γράφει ότι έφθασαν τους 11 από τους 12 μήνες τα 9,4 εκατομμύρια σημειώνοντας αύξηση κυρίως στις διελεύσεις Ε/κ και τουριστών. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η πρωτοβουλία για τους αντιρρησίες συνείδησης θεωρεί την κατάθεση «νομοσχεδίου» στη «βουλή» ως θετικό βήμα. Αλλού αναφέρει ότι εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε αποσύνθεση στο δρόμο Τύμπου – Αφάνειας και η ταυτότητα δεν έχει ακόμα εντοπισθεί.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Επιμονή στον κατώτατο μισθό στις 3150 ΤΛ» γράφει ότι η πλευρά των εργαζομένων, ενόψει της συνεδρίας αύριο της επιτροπής καθορισμού του κατώτατου μισθού, εμμένει στο προαναφερόμενο ποσό. Αλλού γράφει ότι οι κάτοικοι του Αγίου Ανδρόνικου διαμαρτύρονται για την κατάσταση του κεντρικού δρόμου του χωριού που έχει υποστεί ζημιές από τις καταιγίδες. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Οζερσάι συναντήθηκε με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ, Ζαν Πιερ Λακρουά.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «ΚΕΕ – ΚΑ δεν πήγαν, στη βουλή οι αντιρρησίες συνείδησης» γράφει ότι κατά την κατάθεση της σχετικής «νομοθεσίας» χθες στην «βουλή» από τον «πρωθυπουργό» Ερχιουρμάν, τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν παρέστησαν με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία, αλλά δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την κατάθεσή του που αφορά και τους αντιρρησίες συνείδησης. Αλλού γράφει ότι οι ενδείξεις για τη σορό γυναίκας σε αποσύνθεση που εντοπίστηκε κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, είναι ότι πρόκειται για έγκλημα. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στον καβγά σε εστιατόριο της Κερύνειας και γράφει ότι ο Μπουλούτ Ακατζιάν συνελήφθη και ο Ζεκί Ασίμογλου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα