Αυξημένες νεφώσεις το επόμενο τριήμερο στην Κύπρο

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια και ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη κατά το τριήμερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα