Αυτούς στηρίζει το ΑΚΕΛ για Ανατολική Πάφο

Το ΑΚΕΛ ολοκλήρωσε τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε σχέση με την επιλογή Υποψήφιου Αντιδημάρχου για το Δημοτικό Διαμέρισμα Κονιών του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Στα πλαίσια αυτά το ΑΚΕΛ αποφάσισε την στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Φειδία Στόκκου-Επιχειρηματία, για τη θέση του αντιδημάρχου στο δημοτικό διαμέρισμα Κονιών.

Ο Φειδίας Στόκκος συνδυάζει την εμπειρία στα κοινά της επαρχίας της Πάφου, με τη διάθεση για

προσφορά.

· Υποψήφιοι για την Σχολική Εφορεία του Δήμου Ανατολικής Πάφου

Συνυπολογίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με υψηλή αίσθηση της ευθύνης έναντι της Παιδείας στον Δήμο Ανατολικής Πάφου προτείνουμε τους πιο κάτω υποψήφιους/υποψήφιες για την Σχολική Εφορεία του Δήμου Ανατολικής Πάφου:

· Αναστασίου Άντρη: Εκπαιδευτικός Προδημοτικής Εκπαίδευσης

· Ευσταθίου Μάριος: Προγραμματιστής

· Ευσταθίου Παρασκευή (Σκεύη): Αισθητικός

· Ευσταθίου Κωνσταντίνου Αγλαΐα (Λίτσα): Εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης

· Κλεάνθους Παντελίτσα: Εγκληματολόγος

· Νεοφύτου Πανίκος: Εκπαιδευτικός Τεχνικής Εκπαίδευσης

· Παναγιώτου Τασούλα: Σχεδιάστρια αρχιτεκτονικού σχεδίου

Η δραστήρια, πολύπλευρη και σημαντική προσφορά τους στα κοινά, η ενεργός συμμετοχή τους στη δημόσια ζωή του τόπου, αποτελούν εχέγγυο για μια πετυχημένη πορεία στην Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου.

· Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς, Δημοτικό Διαμέρισμα Κρήτου Τέρρας

To ΑΚΕΛ Πάφου, αποφάσισε πρόσφατα μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών του την στήριξη του ανεξάρτητου υποψηφίου Αλέξανδρου Φιλιππίδη-Επιχειρηματία, για τη θέση αντιδημάρχου στο δημοτικό διαμέρισμα Κρήτου Τέρρας του νεοσύστατου Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς

Keywords
Τυχαία Θέματα