Αυτός είναι ο καταζητούμενος για απαγωγή βρέφους (pic)

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΡΑΤΖΑ ΝΤΕΜΛΟΖ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ, 32 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής/απαγωγής προσώπου και κοινής επίθεσης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 30/09/2018, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 32χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει ο,τιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό

Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Καταζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση αρπαγής/απαγωγής προσώπου. https://t.co/2V72Vo5tju pic.twitter.com/GEYYrOPqrd

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) October 1, 2018

Yπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10.00 το πρωί της Κυριακής (30/9) ο άνδρας που αναζητείται φέρεται να σταμάτησε όχημα που βρισκόταν σε κίνηση και στην οποία επέβαιναν η μητέρα με το παιδί τους και η μητέρα της, (γιαγιά) του βρέφους.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η γιαγιά του βρέφους αποβιβάστηκε από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως ο άνδρας αποβίβασε τη μητέρα και το παιδί τους από το όχημα στο οποίο επέβαιναν, τους έβαλε στο όχημα του και τους οδήγησε στην κατοικία του αδελφού του, όπου μητέρα και παιδί εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα