Αυτοί που θα βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά!

Τρία ντέρμπι περιλαμβάνει σήμερα η ατζέντα του α' γκρουπ, καθοριστικά παιχνίδια, υψηλής σημασίας για όλες τις ομάδες ακόμη και για τη Νέα Σαλαμίνα που ψάχνει τη νίκη εδώ και αρκετό καιρό, αν και βαθμολογικά δεν καίγεται.

Στην τελευταία τους συνάντηση Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, το ίδιο και ο Απόλλωνας με την Ομόνοια, ενώ στο τελευταίο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, ο Τιμούρ ήταν ο νικητής με γκολ

των Ντε Βινσέντι και Πιέρο Σωτηρίου, ενώ για την Ανόρθωση είχε μειώσει ο Ντλοβού. Η διαφορά είναι για το σημερινό ντέρμπι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον παροπλισμένο Ντε Βινσέντι, οπόταν ο Πιέρος καλείται να βγάλει τα "κάστανα" από τη φωτιά.

Τώρα για τους υπόλοιπους, ζητούμενο είναι το γκολ σε αυτή την αγωνιστική, για την Ομόνοια υπάρχουν πιθανότητες να σκοράρει ο Σκέμπρι ή ο Σέρινταν, για την Ανόρθωση ο φορμαρισμένος Ορλάντι ή Εντλοβού και πάλι, για την ΑΕΚ ο Αντρέ Άλβες, ο Εγγλέζου ή ο Τομάς και για τη Νέα Σαλαμίνα οι Κούλλης-Μακρίεφ. Για τον Απόλλωνα οι Γκιέ-Παπουλής και Ντα Σίλβα έχουν ίσες πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα