«Αυτοί οι τρεις είναι οι καλύτεροι παίκτες μας...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και άλλοτε διεθνής της Εθνικής μας, Μάριος Χαραλάμπους, ο οποίος σχολίασε τα ματς της Κύπρο με Σκωτία και Αρμενία.

Η απόφαση για τα ανοιχτά ζητήματα...

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις εμφανίσεις της εθνικής μας: «Ήταν διαφορετικές οι εμφανίσεις μεταξύ τους, λόγω και της δυναμικής των αντιπάλων. Να σταθούμε στο χθεσινό ματς. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν ήμασταν καλοί, μετά στο τέλος του πρώτου μέρους κρατήσαμε μπάλα και για αυτό προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος

ήμασταν καλοί, ήταν θετικό του ότι ισοφαρίσαμε σε 2-2 όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Βοήθησαν και οι αλλαγές μας, γενικά ήταν θετικό που βγάλαμε αντίδραση».

«Ο σχηματισμός του Τιμούρ δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες επιθετικές προσπάθειες. Πρέπει φυσικά να παίζουμε πιο επιθετικό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο όταν μας το επιτρέπεται. Χθες βρήκαμε καλές ευκαιρίες, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα μέσα στην έδρα της και με μία ομάδα που είναι σε ψηλό επίπεδο. Δεν είχαμε κατοχή, αλλά εμείς δεν βασιζόμαστε στην κατοχή, αλλά στις αντεπιθέσεις. Έχουμε και προτέρημα στις στημένες φάσεις. Ειδικά ο Καρώ έχει τις στημένες φάσεις. Προτέρημα για την εθνική μας να έχουμε έτσι παίκτες».

Για το ματς με την Σκωτία: «Ήταν διαφορετικό το ματς, ήταν δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα, μέσα σε μία δύσκολη έδρα και προσπάθησαν οι διεθνείς μας».

Για το ταλέντο που υπάρχει: «Η Εθνική μπορεί να βασιστεί στον Κακουλλή, να είναι ο βασικός φορ της Εθνικής και της Ομόνοιας. Είναι ο καλύτερος Κύπριος επιθετικός που έχουμε αυτή την στιγμή. Και ο Τζιωνής μου αρέσει πολύ, έχει ωριμάσει, δίνει σημαντικές βοήθειες. Και ο Λοΐζου ήταν πολύ καλός. Αυτοί οι τρεις είναι οι καλύτεροι παίκτες μας στο επιθετικό μέρος. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην εθνική. Ο κάθε προπονητής έχει το πλάνο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα